Ο Σάββας Αναστασιάδης, έφερε στη Βουλή το 2011 το θέμα της σκανδαλώδους μίσθωσης καταστήματος, που ανήκε στην οικογένεια της συζύγου του Αντρίκου Παπανδρέου, στη...
Θεσσαλονίκη (Βασ. Όλγας) από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το οποίο διοικούσε ο φίλος του Αντρίκου Κλέων Παπαδόπουλος (περισσότερα εδώ).
.

Η κυβέρνηση δεν απαντούσε, αλλά ο βουλευτής επέμενε και επανήλθε το φθινόπωρο του 2012 με νέα στοιχεία, ενώ η τοπική ΝΔ οργάνωσε συνέντευξη τύπου, στην οποία ο βουλευτής παρέθεσε όλα τα στοιχεία του σκανδάλου:



Ο κλοιός άρχισε να σφίγγει γύρω από το ΤΤ...
Και τότε, όπως ...συνηθίζεται (sic) στους δημοσιογραφικούς κύκλους, άρχισε η προσπάθεια σπίλωσης του βουλευτή, που απεκάλυψε και "έδεσε" το σκάνδαλο. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι,η σύζυγος (!) του Βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης, κληρονόμησε μαζί με τον αδερφό της, μισό λεωφορείο στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής. Στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, η σύζυγος του και μάλιστα το 25% ενός παλιού λεωφορείου, όχι Θεσσαλονίκης, όχι ο ίδιος, όχι ολόκληρο, κάτι που απέκρυψαν οι "δημοσιογράφοι".

Εκείνη την περίοδο είχε πολύ σημαντικά προβλήματα το ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (το οποίο είναι μια τελείως άσχετη Ανώνυμη Εταιρεία με το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής α.ε.) και αυτό οδήγησε τους κατοίκους, και τις διοικήσεις των δήμων της Θεσσαλονίκης, που είχαν ελλειπή συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση, να ζητήσουν από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους να ενεργοποιηθούν και να φέρουν στη Βουλή, τα προβλήματα της συγκοινωνίας στην επαρχεία Λαγκαδά.
Έτσι, βουλευτές, Νομάρχης κ.λ.π. έκαναν ερωτήσεις για το τοπικό πρόβλημα της περιφέρειάς τους. π.χ.:
Ερώτηση Σάββα Αναστασιάδη για τα προβλήματα ΚΤΕΛ - ΟΑΣΘ

Ερώτηση Κώστα Γκιουλέκα για τα προβλήματα ΚΤΕΛ - ΟΑΣΘ

Δήλωση Π.Ψωμιάδη για τα προβλήματα ΚΤΕΛ - ΟΑΣΘ


Τα "δημοσιογραφικά πιστόλια" όμως ήθελαν να πουλήσουν προστασία, όπως οι κοινοί νταβατζήδες, στο Τ.Τ. το οποίο μοίραζε αφειδώς λεφτά του ελληνικού λαού, σε αχρείαστες διαφημίσεις.
Με αποτέλεσμα, να υπάρξουν δημοσιεύματα σαν αυτό, που έκαναν "κρα" από χιλιόμετρα, ότι είναι στα πλαίσια εκφοβισμού του άμεμπτου βουλευτή. Αθηναϊκά Sites που δεν είχαν ξανακούσει καν το όνομα "Σάββας Αναστασιάδης" , παρουσίαζαν ως ένδειξη διαπλοκής (!) τις φυσιολογικότατες ερωτήσεις του βουλευτή για φλέγον θέμα της εκλογικής του περιφέρειας, επειδή η σύζυγός του κληρονόμησε κάποτε ένα ασήμαντο επιχειρηματικά μερίδιο λεωφορείου σε άλλο ΚΤΕΛ:



Και ω ....τι σύμπτωσις !
Στην πρόσφατη δικογραφία των κυκλωμάτων εκβιαστών δημοσιογράφων, που πίεζαν ΔΕΚΟ να τους δίνουν πλουσιοπάροχα διαφημίσεις, με αντάλλαγμα τέτοιες εκδουλεύσεις, βλέπουμε το παραπάνω site !




Φυσικά, το επίμαχο δημοσίευμα, εξαφανίστηκε από την σελίδα !


Αυτά, για κάποιους που διακονούν το ιερό λειτούργημα της ενημέρωσης του λαού και το μετέτρεψαν σε όπλο εκβιασμών.
Με πληροφορίες από ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, olympia.gr, taxalia.blogspot.com

http://www.infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/03/blog-post_67.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top