Οι εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ έγιναν σε όλη τη χώρα για την ανάδειξη των συνέδρων του 10ου τακτικού Εθνικού Συνεδρίου, καθώς και των Προέδρων – Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ).
«Η Νέα Δημοκρατία βγήκε πιο  ενωμένη και πιο δυνατή από την συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές», δήλωσε ο Α. Λιακόπουλος ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ωραιοκάστρου.
Στο Ωραιόκαστρο το ενδιαφέρον περιορίστηκε μόνο στην ανάδειξη των συνέδρων και στην  εκλογή των μελών του Δ.Σ της ΔΗΜΤΟ,  αφού για τη

Η  προσέλευση των νεοδημοκρατών ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις και η μαζική συμμετοχή είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί  συνωστισμός  στον  χώρο  του ΚΑΠΗ του  Παλαιόκαστρου, που αποδείχθηκε μικρός
. Από την πρώτη ώρα έναρξης της ψηφοφορίας  το πρωί της Κυριακής έσπευσαν δεκάδες  νεοδημοκράτες και σχηματίσθηκε  ουρά.θέση του προέδρου – μετά την απόσυρση των άλλων ενδιαφερόμενων- υπήρχε μόνο μια υποψηφιότητα του Α. Λιακόπουλου που φυσικά εκλέχτηκε πανηγυρικά.
Συνολικά ψήφισαν περίπου 500, ενώ άλλοι 200 που προσήλθαν δεν
Ουρές από το πρωί
μπόρεσαν να ψηφίσουν λόγω προβλημάτων που ενέκυψαν με τους εκλογικούς καταλόγους. Πρόβλημα  που σημειώθηκε και σε άλλα εκλογικά
κέντρα της Ελλάδας, με αποτέλεσμα να προκληθούν διαμαρτυρίες κι εντάσεις.
Από την Β΄ Θεσσαλονίκη εκλέγονται 41 σύνεδροι, 31 άνδρες και 10 γυναίκες και  4 από το Ωραιόκαστρο και από 3 από την Μυγδονία και Καλλιθέα για το Δ.Σ της ΔΗΜΤΟ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Ο νέος πρόεδρος της ΔΗΤΜΟ Ωραιοκάστρου, ο φιλόλογος Αντώνης Λιακόπουλος.
Ωραιόκαστρο: Γ. ΤΣΑΚΙΡΗΣ  152, ΚΑΠΕΤΑ 141, ΤΕΚΕΡΛΕΚΗΣ 139, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ 132,  ΣΙΒΒΑΣ 88, ΚΟΥΓΙΑΝΟΣ  65,  ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ  40.
Καλλιθέα : ΜΙΝΤΗΣ  27, ΚΩΣΤΗΣ  25, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  19, ΜΕΛΙΟΥ  8,
Μυγδονία : ΣΤΑΥΡΟΥΣΗΣ  125, ΤΟΜΠΑΖΗ  107, ΠΑΠΑΔΙΑΣ  68

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top