Μεγάλη η ζημιά για τον δήμο από την παρουσία του Καρασαββίδη  στην  διοίκηση.

Το ποιος είναι ο Γαβότσης Αστέριος και ποιος είναι ο Καρασαββίδης Δημήτριος το γνωρίζουν οι πολίτες εδώ και χρόνια. Ο καθένας μας έχει γράψει την ιστορία του μέσα από την πορεία του στην αυτοδιοίκηση.

ΟΜΩΣ, πρέπει οι δημότες του Δήμου Ωραιοκάστρου να ξέρουν ότι πλέον και επίσημα, με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, ο Δημήτριος Καρασαββίδης, αντιδήμαρχος οικονομικών και δεξί χερί του απερχόμενου δημάρχου, είναι συκοφάντης και ψεύτης.

Τι έχει γίνει στην πραγματικότητα; Ο κύριος Καρασαββίδης κατά την προσφιλή τακτική του για να με πλήξει πολιτικά άφησε εναντίον μου αιχμές ότι επί δημαρχίας μου έγινε κακοδιαχείριση στα οικονομικά του Δήμου και δη ότι βεβαίωσα ψευδώς υλοποίηση έργου αξίας 200.000 € που δεν είχε γίνει, αρνούμενος ταυτόχρονα ότι η διοίκηση του ελέγχεται για κακοδιαχείριση.

Με πορίσματα από το ελεγκτικό όργανο της Αρχής Διαφάνειας αποδείχτηκε ότι είχα λειτουργήσει πλήρως νομότυπα και υπερ του συμφέροντος του Δήμου. Αντιθέτως,  ο κ.Καρασαββίδης που σε αντίστοιχο έλεγχο στη δική τους Διοίκηση αποκρύπτει πορίσματα των ελεγκτικών  οργάνων. Μάλιστα, στην προσπάθεια του για μικροπολιτικά οφέλη με συκοφάντησε τότε δημόσια ενώ ήξερε την αλήθεια. Τώρα μετά την δικαίωση μου, μπορεί να ζημιωθεί ο Δήμος με χιλιάδες ευρώ που δύναται να αναζητήσει πλέον ο εργολάβος. Γεγονός που είχα καταφέρει να αποτρέψω ως Δήμαρχος. Τόσο επικίνδυνος.

Μήπως όμως και σήμερα, μετά και την καταδικαστική εις βάρος του απόφαση το ίδιο δεν συνεχίζει να κάνει; Λέει προεκλογικά ότι δεν γυρίζουμε πίσω εννοώντας ότι η σημερινή διοίκηση που έχει αδειάσει τα ταμεία του Δήμου διαχερίζεται καλύτερα τις οικονομικές υποθέσεις από ότι επί δικής μου δημαρχίας. Συνεχίζει να λέει εν γνώση του ψέματα για να υφαρπάξει ψήφους. Ας μας πει πόσα από τα 4,7 εκατομμύρια ευρώ που του αφήσαμε στο ταμείο της καθαριότητας υπάρχουν σήμερα και που πήγαν όλα αυτά τα λεφτά;

Ο κόσμος πλέον γνωρίζει και μπορεί να κρίνει!

Υ.Γ. Τα οποιαδήποτε οικονομικά οφέλη, με την δικαίωση μου, μετά την πιθανή έφεση θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αστέριος Γαβότσης, γυναικολόγος, πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top