ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


ΜΑΡΙΑ ΜΟΛΩΣΗ-ΦΩΤΙΑΔΟΥ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ωραιοκάστρου

Γεννήθηκε στις Σέρρες. Οι γονείς της Ελευθέριος Μολώσης και Φωτεινή Νιζάμη κατάγονται από το Νέο Σούλι Σερρών. Σε ηλικία μόλις 8 ετών μετανάστευσε με τους γονείς της στο Μόναχο της Γερμανίας, όπου εκεί τελείωσε το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο σε Ελληνικό και Γερμανικό σχολείο. Μετά την ολοκλήρωση των σχολικών της χρόνων και σε ηλικία 19 ετών επιστρέφει στην Ελλάδα για σπουδές. Φοιτά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης στο τμήμα της Νομικής. Παράλληλα με τις σπουδές της εργάζεται ως ασκούμενη στο δικηγορικό γραφείο στου Σ.Μπαλουκσή.
Στο βωμό όμως της οικογένειας και με τη φράση: <<Ένας από τους δύο θα κάνει καριέρα>> θυσιάζει τα πάντα και αφήνει χώρο στο σύζυγό της Σταύρο Φωτιάδη(γνωστό λαϊκό τραγουδιστή) να κάνει την καριέρα του και στρέφει όλη της την προσοχή στο μεγάλωμα των δύο της παιδιών Ολίνα Φωτιάδου και Φαίη Φωτιάδου.
Δραστηριοποιείται ως επαγγελματίας στον εμπορικό χώρο για αρκετά χρόνια. Στη συνέχεια αναλαμβάνει θέση ως Διευθύντρια στο τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσιών Σχέσεων Βορείου Ελλάδας της εταιρείας CENTRAL LTD, με δραστηριότητες έκδοσης παιδικού βιβλίου, δισκογραφίας και την έκδοση συλλογής της Λαϊκής μουσικής παράδοσης με τη συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού. Παράλληλα είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων Λυκείου Μονάχου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του καθώς και άλλων συλλόγων….


ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Δημοτικές εκλογές είναι μια τοπική διαδικασία όπου όλοι καλούμαστε να αποφασίσουμε ποιος θα διαχειριστεί τα οικονομικά του Δήμου για να δώσει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητάς μας και να προετοιμάσει ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Καλούμαστε να αναδείξουμε τον ικανότερο, τον τιμιότερο, αλλά και τον δικαιότερο που θα διαχειριστεί τις ανάγκες μας για την καθαριότητα, την ποιότητα του περιβάλλοντός μας τους χώρους κοινής ωφέλειας, σχολεία, παιδικές χαρές, πάρκα, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, την ιστορική κληρονομιά του τόπου μας καθώς και την σωστή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου. Με τη φράση :<< Είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες και όχι επαγγελματίες πολιτικοί>> δηλαδή <<ανεπάγγελτοι>> η παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ του νέου διευρυμένου Δήμου Ωραιοκάστρου προτείνει λύσεις, έχει κοινωνικές ευαισθησίες σε αρχές, σταθερότητα σε θέσεις, σεβασμό των δημοκρατικών διαδικασιών. Αυτά και μόνο ήταν αρκετά να με βρουν σύμμαχό τους οι: Δημήτριος Καρασσαβίδης και Αστέριος Γαβότσης .
Με τον Αστέριο Γαβότση Δήμαρχο υπάρχουν προοπτικές εκσυγχρονισμού του διευρυμένου δήμου μας. Οι νέοι καιροί επιτάσσουν θαρραλέες πρωτοβουλίες και επιλογές για την ανασυγκρότηση και τον εκσυγχρονισμό ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΜΕ ΟΡΑΜΑ.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top