Σφοδρή μέχρι και την παραμονή των εκλογών αναμένεται ότι θα είναι η κόντρα των γαλάζιων υποψηφίων για τον καλλικρατικό δήμο Ωραιοκάστρου

.Οι δήμαρχοι Μυγδονίας και Καλλιθέας κ. Α. Γοβότσης και Δ. Σαραμάντος εξαπολύουν από κοινού δριμεία επίθεση στον τρίτο υποψήφιο, δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ν. Μπάτο, καταγγέλλοντάς τον ότι προωθεί έργα της τελευταίας στιγμής, χωρίς να έχει λάβει τις σχετικές αδειοδοτήσεις, και ότι επιμένει στη διεξαγωγή των εκλογών σε δημοτικό χώρο του οικείου δήμου, για να τις ελέγξει.

Σύμφωνα με την καταγγελία του συνδυασμού “Πολιτεία με Όραμα”, στον οποίο ηγείται ο κ. Γαβότσης, πριν από λίγες μέρες οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου βίωσαν μεγάλη ταλαιπωρία εξαιτίας της κατασκευής ενός κόμβου στην οδό Θεσσαλονίκης και Υψηλάντου, έργου για το οποίο η δημοτική αρχή δεν είχε λάβει άδεια από τη Διεύθυνση Δημοσίων Έργων και τελικώς ανεστάλη η υλοποίησή του. Για παιχνίδι εντυπώσεων που έληξε άδοξα και ανεπιτυχώς για τον ιθύνοντα νου κάνει λόγο ο κ. Γαβότσης.

Επιπλέον, ο ίδιος μαζί με τον συνυποψήφιό του, νυν δήμαρχο Καλλιθέας, κ. Σαραμάντο καταγγέλλουν τον κ. Μπάτο για την απόφαση που πήρε το δημοτικό συμβούλιο κατά πλειοψηφία αναφορικά με τη διεξαγωγή των εκλογών στο “Κονταξοπούλειο” δημοτικό γυμναστήριο, δαπανώντας μάλιστα για τα διαχωριστικά πάνελ το ποσό των 10.332 ευρώ. “Με αυτό τον τρόπο γελοιοποιεί τη διαδικασία του δημοτικού συμβουλίου και εξευτελίζει τους συμβούλους του”, σχολίασε ο κ. Σαραμάντος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο κ. Μπάτος νοθεύει τις αποφάσεις.

“Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους”

“Είναι έντρομοι ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης και βρίσκονται σε πανικό, εφευρίσκοντας τρόπους να προβαίνουν σε άστοχες καταγγελίες”, απαντά ο κ. Μπάτος. Ως προς τον κόμβο, εξηγεί ότι υπάρχει μια αλήθεια, καθώς υπήρξε διχογνωμία των υπηρεσιών για το ποιος φορέας είναι αρμόδιος για τον δρόμο, γι’ αυτό και ανεστάλη προσωρινά το έργο. “Αν είναι νομαρχιακός ο δρόμος, θα χρειαστεί μία ακόμα έγκριση. Αν είναι δημοτικός, το έργο θα συνεχιστεί κανονικά”. Σε ό,τι αφορά τον χώρο διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών, υπογράμμισε ότι όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων χρόνων γίνονται στο “Κονταξοπούλειο”. “Έγινε και σχετική έρευνα, στην οποία το 98% των πολιτών δήλωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Κι αυτό, γιατί ο χώρος του γυμναστηρίου είναι άνετος και υπάρχει διαθέσιμο πάρκιγκ 400 θέσεων”, υποστήριξε ο κ. Μπάτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top