ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που έχει ξεκινήσει με εκπροσώπους τοπικών φορέων τόσο από το Ωραιόκαστρο όσο και από την Καλλιθέα και τη Μυγδονία, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονη Εποχή – Ισότιμες Κοινωνίες» Νικόλαος Μπάτος, συναντήθηκε την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου με τα μέλη των αγροτικών, κτηνοτροφικών και πτηνοτροφικών συλλόγων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις και κατατέθηκαν προτάσεις γύρω από τα προβλήματα και τις ανάγκες που αφορούν στις περιοχές της Καλλιθέας και της Μυγδονίας.

Ο κ. Μπάτος παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Σύγχρονη Εποχή – Ισότιμες Κοινωνίες» για την ενίσχυση των συγκεκριμένων κλάδων και επισήμανε πως η προστασία της δημόσιας υγείας, η αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών ζητημάτων που σχετίζονται με την παραγωγή προϊόντων ζωικής προέλευσης και η εφαρμογή της νομοθεσίας, αποτελούν θέματα τα οποία ενδιαφέρουν άμεσα τους κατοίκους και πάνω σε αυτά θα εργασθεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του με διαφάνεια, γνώση και αποτελεσματικότητα.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και μίλησε στα μέλη των συλλόγων ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού κ. Δημήτριος Χονδρογιώργης.

Ο κ. Χονδρογιώργης επίσης αναφέρθηκε στην υφιστάμενη κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εμπλεκόμενοι στα θέματα κτηνοτροφίας και κατάθεσε τις εμπεριστατωμένες προτάσεις που θα οδηγήσουν στην επίλυση τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top