ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ – ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ

Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Νικόλαος Μπάτος και επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ – ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ» βρέθηκε κοντά στους κατοίκους της Μυγδονίας, πραγματοποιώντας ανοικτή εκδήλωση για την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού.
Στην πολυπληθή αυτή συνάντηση, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της περιοχής, που πραγματοποιήθηκε σε προεκλογικό παλμό, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου εξέφρασε για μια ακόμη φορά τη βαθιά του πίστη στη δυναμική των κοινωνιών του Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας και Καλλιθέας καθώς και στις δυνατότητες του κάθε πολίτη που συμμετέχει στο νέο «Καλλικράτειο» δήμο.
Πάνω σε αυτή τη βάση κατάθεσε, όπως ο ίδιος υποστήριξε, ένα συμβόλαιο τιμής πως θα είναι Δήμαρχος πλήρους και όχι μερικής απασχόλησης συνεχίζοντας την πορεία των προηγούμενων χρόνων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μπάτος αναφέρθηκε στα προβλήματα του Δήμου Μυγδονίας και έθεσε το σύνολο του προγράμματος δράσης του συνδυασμού, την κατάρτιση του οποίου επιμελήθηκε ειδική επιστημονική ομάδα συνεργατών έχοντας πάντα ως γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες και τις σχετικές εντολές των ίδιων των πολιτών.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ως προς την αξιοποίηση του ορεινού όγκου και του ενιαίου πνεύμονα πρασίνου, την υλοποίηση έργων περιβαλλοντικής προστασίας, τη δημιουργία ζώνης τουριστικού προορισμού, την κυκλοφοριακή οργάνωση και τη βελτίωση της προσβασιμότητας όλων των οικισμών.
Αναφερόμενος στον ευαίσθητο τομέα της εκπαίδευσης ο κ. Μπάτος δήλωσε πως έχει ήδη προγραμματίσει την κατασκευή νέων υποδομών στους υφιστάμενους οικισμούς και στις περιοχές της επέκτασης ενώ δε παρέλειψε να θίξει το σοβαρό θέμα του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου που αφορά άμεσα τους πολίτες και τις ιδιοκτησίες τους.
Τέλος, δήλωσε πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να οργανώσουν τα οικονομικά του Δήμου βάσει των αρχών της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης και κάλεσε τους πολίτες να μην δείξουν άλλη ανοχή δίνοντας στην περιοχή τη δυνατότητα της ανάπτυξης, της αναβάθμισης και της δημοκρατικής λειτουργίας.
Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε και η πρώτη επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ:ΓΑΒΟΤΣΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΟΥ ΟΛΓΑ,ΠΑΝΙΩΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ,ΤΑΚΑΣ ΗΛΙΑΣ,ΤΟΜΠΑΖΗ ΑΝΝΑ,ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ,ΚΑΜΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΛΙΟΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,ΓΚΑΜΠΑΕΡΙΔΗ ΑΣΗΝΙΔΑ,ΓΑΛΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΜΟΣΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,ΝΤΟΥΝΟΥΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ,ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ,ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,ΔΙΑΜΕΛΑΣ ΝΑΣΟΣ,ΜΕΛΕΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ,ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ,ΑΤΖΕΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ,ΤΡΑΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ,ΓΚΑΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΑΔΑΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΠΟΛΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top