16/10/2010




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Το εκλογικό κέντρο της «Κοινωνίας Πολιτών» επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης επιβεβαιώνοντας την υποστήριξη του κόμματός του στο συνδυασμό με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο του νέου δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Αλίρη. Τον κ. Κουβέλη υποδέχθηκαν στο εκλογικό κέντρο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Λ. Δημοκρατίας 25, η υποψήφια δήμαρχος, Χριστίνα Αλίρη, το μέλος της πολιτικής επιτροπής Θεσσαλονίκης της "Δημοκρατικής Αριστεράς" και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την 'Κοινωνία Πολιτών", Κώστας Κουτρούκης, κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού καθώς και πολίτες του νέου δήμου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι στόχος της Δημοκρατικής Αριστεράς είναι να αναδειχθούν τα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά των εκλογών επισημαίνοντας ότι "στο Ωραιόκαστρο στο πρόσωπο της Χριστίνας Αλίρη βρήκαμε την υποψήφια που θα μπορέσει να φέρει την αλλαγή σελίδας στη διοίκηση του δήμου". "Εύχομαι να είναι η επόμενη δήμαρχος. Οι πληροφορίες μου λένε ότι τη συνοδεύουν τα καλύτερα στοιχεία", είπε ο κ. Κουβέλης και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κ. Αλίρη.
Η υποψήφια δήμαρχος του νέου δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Αλίρη τόνισε ότι βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία των εκλογών και εμφανίστηκε σίγουρη ότι η παράταξη της θα καταφέρει να είναι η επόμενη διοίκηση του νέου δήμου.
Από την πλευρά του, ο κ. Κουτρούκης τόνισε ότι η παρουσία του Φ. Κουβέλη τιμά τον συνδυασμό "Κοινωνία Πολιτών" και υποστήριξε ότι "στόχος της Δημοκρατικής Αριστεράς είναι η συσπείρωση όλων των προοδευτικών δυνάμεων για την δημοκρατική ανατροπή". "Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε", κατέληξε.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top