Ωραιόκαστρο, 20/10/2010




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γαβότσης Αστέριος σε απάντηση της ανακοίνωσης των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων Μελισσοχωρίου του συνδυασμού «Σύγχρονη εποχή – Ισότιμες Κοινωνίες», έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οδεύοντας προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές η κρίση πανικού που έχει καταλάβει κάποιους έχει αγγίξει επικίνδυνα επίπεδα τόσο για τους ίδιους όσο και για αυτούς που τους υποκινούν.
Αναζητούν απεγνωσμένα τρόπους χειραγώγησης και παραπλάνησης καταφεύγοντας σε «μπαγιάτικες τακτικές» όξυνσης του κλίματος τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές.
Ο σκοπός βέβαια ξεπερνά το γνήσιο ενδιαφέρον για την πρόοδο του τόπου αλλά, όπως μπορεί να καταλάβει και ο πιο αφελής , πρόκειται για μία απέλπιδα προσπάθεια δημιουργίας τεχνητής πόλωσης.
Σε όλα τα ερωτήματα-καταγγελίες-παράπονα που έχουν τεθεί μέσω της βαρύγδουπης επιστολής έχω ήδη απαντήσει από την αρχή αυτής της προεκλογικής εκστρατείας πλείστες όσες φορές και μάλιστα πληρέστατα .
Στο πολιτικό «κρυφτούλι» δεν ήμουν ποτέ καλός . Οι εξηγήσεις μου δίνονταν πάντα ενώπιος ενωπίω και κατ΄αυτό τον τρόπο θα συνεχίσω να λειτουργώ.
Έχω μόνο να συμβουλεύσω τους θιασώτες του μεγίστου πολιτικού «φαμφαρωνισμού» να προσέχουν τις μεγαλόσχημες υποσχέσεις που σίγουρα έχουν λάβει και να επαληθεύουν τον βαθμό εντιμότητας του «πρότερου παρελθόντος» των ανθρώπων, με τους οποίους συντάσσονται .»

Από το Γραφείο Τύπου
Της παράταξης « ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top