Ωραιόκαστρο,8.10.2010




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις θέσεις του συνδυασμού «Ωραιόκαστρο Τώρα» για τη Μυγδονία και ειδικότερα τα διαμερίσματα της Λητής και του Δρυμού ανέπτυξε χθες ο Δήμαρχος Καλλιθέας και υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος, χθες Πέμπτη 7 Οκτωβρίου σε συναντήσεις που είχε με τους κατοίκους των δύο περιοχών. Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα θέματα των επεκτάσεων των οικισμών, της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης, ενώ πολλοί κάτοικοι έθιξαν το ζήτημα των κακών οδικών υποδομών.
Ο κ. Σαραμάντος παρουσίασε το έργο που επιτέλεσε ως Δήμαρχος Καλλιθέας και ζήτησε από όλους τους δημότες και κατοίκους του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου να πορευτούν στη νέα εποχή που φέρνει στην περιοχή ο «Καλλικράτης» με πνεύμα συνεργασίας και μακριά από τοπικισμούς.
Σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, ο κ. Σαραμάντος θα περιοδεύσει στο Πετρωτό (6.30 μ.μ. Πνευματικό Κέντρο) και στη Νεοχωρούδα (8μ.μ.Πνευματικό Κέντρο).
Αύριο Σάββατο 9 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ. ο κ. Σαραμάντος θα μιλήσει στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στο Ωραιόκαστρο (Κομνηνών και Σταυριωτών γωνία, απέναντι από το Δημαρχείο).
Σε περίπτωση κακοκαιρίας έχει προβλεφθεί η πραγματοποίηση της εκδήλωσης σε κλειστό χώρο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top