Η νεοσύστατη αντρική ομάδα μπάσκετ του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου ξεκίνησε την προετοιμασία της τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γʼ2 κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Η δημιουργία του αντρικού τμήματος αποτελούσε βασική προτεραιότητα για τον σύλλογο για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος λόγος είναι η προώθηση των παιδιών των ακαδημιών του συλλόγου δίνοντας στους νεαρούς αθλητές έναν επιπλέον κίνητρο.
Αυτή ακριβώς θα είναι και η φιλοσοφία της ομάδας καθώς ήδη από φέτος την πρώτη αγωνιστική σαιζόν του αντρικού τμήματος τουλάχιστον...


 4 νεαροί αθλητές από το εφηβικό τμήμα του συλλόγου (Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου, Αναστάσης Χαλεπλής, Δημήτρης Σπύρου, Βασίλης Θωμαΐδης) θα συμμετέχουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Αξίζει να σημειωθεί για τους νεαρούς αυτούς αθλητές ότι όλοι αγωνίζονται από μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής του συλλόγου έχοντας συμμετάσχει προηγουμένως σε όλα τα μικρότερα ηλικιακά πρωταθλήματα. Με αυτή τη λογική η ομάδα θα προσπαθήσει να πορευτεί και να εμπλουτίζεται κάθε χρόνο από αθλητές που προέρχονται από τα «σπλάχνα» των ακαδημιών του συλλόγου.
Ο νεανικός ενθουσιασμός των εφήβων θα μπολιαστεί με την απαραίτητη εμπειρία, καθώς η ομάδα απέκτησε σημαντικούς ποιοτικούς έμπειρους καλαθοσφαιριστές, όπως είναι ο Χρήστος Ναλμπάντης, που θα είναι και προπονητής του παιδικού τμήματος και ο Σωτήρης Μποστατζίδης που από φέτος προστίθεται και στο προπονητικό τιμ των ακαδημιών του συλλόγου. Ο στόχος της ομάδας είναι αυτό το μείγμα νεαρών και έμπειρων παικτών να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο με σκοπό να πραγματοποιήσει μία καλή παρουσία στην πρώτη του παρουσία στα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top