«Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής»

Σας προσκαλώ να προσέλθετε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο ...


Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Ωραιοκάστρου , στο Ωραιόκαστρο (Κομνηνών 76) την 6η του μήνα Ιανουαρίου έτους 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 5.00’ μ.μ. προκειμένου να εκλέξουμε με μυστική ψηφοφορία και σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 64, και 74 του Ν. 3852/2010:

1) Τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου . (Ο Πρόεδρος προτείνεται από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό, ο Αντιπρόεδρος προτείνεται από τη μείζονα παράταξη της μειοψηφίας και ο Γραμματέας από τις λοιπές παρατάξεις της μειοψηφίας).

2) Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ( εκλέγονται 6 μέλη τακτικά και 5 αναπληρωματικά από τα οποία τα δύο εκλέγονται από τις δημοτικές παρατάξεις της μειοψηφίας).

3) Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ( εκλέγονται 6 μέλη τακτικά και 5 αναπληρωματικά από τα οποία τα δύο εκλέγονται από τις δημοτικές παρατάξεις της μειοψηφίας). Η θητεία των μελών των παραπάνω οργάνων είναι για το χρονικό διάστημα από 1-1-2013 μέχρι 31-8-2014.
Στη συνεδρίαση αυτή καλείται να παραστεί και ο Δήμαρχος προς τον οποίο κοινοποιείται η παρούσα.

Ο Δ.Σ του επιτυχόντος συνδυασμού που έχει εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους.

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

http://www.oraiokastro.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top