Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                         

7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ – 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΈΩΣ 6 ΜΑΪΟΥ 2012

Η Ενοριακή Νεανική Εστία του Ι. Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης διοργανώνει πολιτιστικές και επιμορφωτικές εκδηλώσεις με τον γενικό τίτλο «7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΕΧΝΗ & ΛΟΓΟΣ 2012».
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 30 Απριλίου έως και 6 Μαΐου 2012 στο Κέντρο Πνευματικής Διακονίας «Πρωτ. Νικόλαος Φράγκος» (πνευματικό κέντρο ενορίας όπισθεν του ι. Ναού).
Το ανωτέρω διάστημα έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν περισσότεροι από είκοσι εικαστικοί καλλιτέχνες, από το Ωραιόκαστρο και τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα εκθέσουν τα έργα τους επί μία εβδομάδα στις αίθουσες του Πνευματικού μας Κέντρου. Μέρος των εσόδων από τυχόν πωλήσεις θα διατεθεί από τους καλλιτέχνες στην Ενορία για την οργάνωση και λειτουργία Ενοριακού Συσσιτίου.
Κατά τη διάρκεια του επταημέρου θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκδηλώσεις λόγου με ποικίλα θέματα, πρακτικά και επιμορφωτικά. Για το λόγο αυτό προσκλήθηκαν και θα συμμετάσχουν περισσότεροι από δέκα ειδικοί και επιστήμονες ως εισηγητές σε διάφορα θέματα.
Τέλος την  τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων, την Κυριακή 6 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί, στην αυλή του Πνευματικού Κέντρου, μία εντελώς πρωτότυπη μουσική εκδήλωση. Μια εναλλακτική πρόταση για την βραδιά των εκλογών!
Οι ανωτέρω εκδηλώσεις γίνονται ενόψει της Πανηγύρεως της Παναγίας Πορταϊτίσσης, της προστάτιδος της πόλης και του Δήμου μας, που φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαΐου 2012
Αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top