ΤΟΥΡΝΟΥΑ Libero Cup 9-12/4

Με την κατάκτηση δύο κυπέλων στις κατηγορίες μπαμπίνο και τζούνιορ 2001 ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του ΔΑΣΩ στο πασχαλινό τουρνουά  Libero Cup που πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του Ντίνου Κούη.
 ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ(Κόκουλας Κ): Συνολικά καλη παρουσία για το προπαιδικό που στο τελευταίο λεπτό της τρίτης ημέρας ισοφαρίστηκε και έχασε την πρωτιά. Τα αποτελέσματα της ομάδας ήταν νίκη με 6-4 απέναντι στο ΒΑΟ, ήττα με 1-5 με αντίπαλο τον ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΟΣΜΟΥ και ισοπαλία  4-4 εναντίον της ομάδας του ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ.ΔΑΣΩ: Ζαφειρίδης, Χ''παρασκευάς, Μπουκλής, Γραβάνης, Γάβρης, Κάλφας, Καρανδρέας,Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος, Κοτσικάρης, Βοηθόπουλος, Βασιλάκης, Θεοδωρίδης.
 ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2001(Κόκουλας Κ): Την πρώτη θέση πανηγύρισαν οι τζούνιορς 2001 του ΔΑΣΩ νικώντας με 4-3 την ομάδα του ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ και με 6-4 τον ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΠ/ΠΩΝ και με ισοπαλία 5-5 απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΑΥ/ΛΗΣ μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με συνεχείς διακυμάνσεις του σκορ. ΔΑΣΩ: Ζαφειρίδης, Ψάλτης, Σουλκάι, Ματζιέρης, Πολίτης,  Γύλλος, Ναλμπαντίδης, Φουντούκας, Μπουκλής, Θεοδωρίδης
ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2002(Χαλιαμπάλιας Ζ): Δεύτερη θέση για τους τζούνιορς 2002 του ΔΑΣΩ αφού στο τελευταίο τους παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ ηττήθηκαν με 1-0 ενώ είχαν προηγηθεί οι νίκες με 2-0 και 2-1 απέναντι στην πρώτη ομάδα του ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ και τη ΔΟΞΑ ΕΛΠΙΔΑΣ αντίστοιχα. 
ΔΑΣΩ: Πετρίδης, Δαμιανίδης, Καπετάνιος Ε., Καπετάνιος Β, Καραγιάννης, Πολυχρονίδης, Τσιλιμπόνης, Αντωνιάδης, Ανθόπουλος.
 ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ(Χαλιαμπάλιας Ζ): Επικατώντας με το εμφατικό 13-2 απέναντι στον ΠΡΟΜΗΘΕΑ ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στο τουρνουά οι προτζούνιορς του Ζαχαρία Χαλιαμπάλια που δεν τα πήγαν καλά στους δύο πρώτους αγώνες τους γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες με 2-4 και 1-6 με αντιπάλους την ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΑΥ/ΛΗΣ και τον ΝΤΙΝΟ ΚΟΥΗ αντίστοιχα.
ΔΑΣΩ: Σελβίδης, Ανθόπουλος, Γεωργιάδης,  Πάγιος, Κορελίδης, Παπαφιλίππου, Τούνης, Κυριακίδης.
 ΠΑΙΔΙΚΟ( Xαλιαμπάλιας Ζ): Η ομάδα του παιδικού δεν συμμετείχε στο τουρνουά.
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ(Καπασακάλης Α.): Δυο ήττες και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός για τους  μικρούς  προτζούνιορς του ΔΑΣΩ με σκορ 1-7 με αντίπαλο την ομάδα του ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ, 0-2 με αντίπαλο τη ΔΟΞΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και 2-2 απέναντι στον ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ.
ΔΑΣΩ: Αβραμίδης, Βρανάς, Βουσβούκης, Γεωργιάδης, Γκέρτσης, Παπουλίδης, Σταλίδης, Τσιαμπάζης, Τσαμεσίδης, Τσιλιμπόνης, Φωτιάδης.
 ΜΠΑΜΠΙΝΟ (Καπασακάλης Α.): Την κατάκτηση της πρώτης θέσης πανηγύρισαν και οι μπαμπίνο του ΔΑΣΩ οι οποίοι ολοκλήρωσαν αήττητοι, πετυχαίνοντας τρεις νίκες, τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά. Συγκεκριμένα και κατά σειρά επικράτησαν με 3-0  απέναντι στην ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ, με 8-2 επί του ΠΡΟΜΗΘΕΑ και με 2-0 απέναντι στην συμπολίτισσα ΑΕ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.
ΔΑΣΩ:Μπάτος, Αθανασιάδης, Βουσβούκης, Πολίτης, Καδόγλου, Λειβαδιώτης, Παλούκης, Παναγιωτίδης, Χ''γεωργίου, Ζερβός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top