Ωραιόκαστρο 25 Μαρτίου 2014

Δελτίο Τύπου

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,
“Είναι χρέος να τιμούνται οι γενναίοι με ύμνους και εγκώμια”, αναφέρει ο Πίνδαρος και σήμερα, που γιορτάζουμε τον πιο σημαντικό σταθμό της Νεότερης ιστορίας του Έθνους μας, την 25η  Μαρτίου, επιβάλλεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά να εδραιώσουμε αμετάκλητα τους εθνικούς μας οραματισμούς και τους στρατηγικούς στόχους που έβαλαν οι ήρωες του 1821.
Η επέτειος της 25ης  Μαρτίου, μας θυμίζει ότι τα αγαθά της ελευθερίας και της ευημερίας κερδίζονται και δεν χαρίζονται. Αποτελεί για όλους μας την σταθερή αναφορά του λαού μας, σε υψηλά ιδανικά όπως την Ελευθερία, τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, την Εθνική Ανεξαρτησία.
Σήμερα σύσσωμο το Ελληνικό Κράτος, το Ελληνικό Έθνος, ο απανταχού Ελληνισμός  και η Ορθοδοξία που πάντα πορεύθηκαν μαζί, γιορτάζουν με αισιοδοξία την 25η  Μαρτίου. Τέτοια μέρα, γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, με τους τόσους συμβολισμούς και τα δυνατά μηνύματα θυμόμαστε και τιμάμε, αφ’ ενός τους μάρτυρες της αλήθειας της χριστιανικής πίστεως, με πρώτη την Υπεραγία Θεοτόκο, και αφ’ ετέρου τους μάρτυρες της ελευθερίας της πατρίδας.
Δικό μας ιστορικό χρέος είναι να φανούμε αντάξιοι σε εκείνους, αλλά και απέναντι στις επόμενες γενιές με πίστη στις δυνατότητες της φυλής.
Χρόνια Πολλά !
Γιώργος Παπακωνσταντίνου                                                                                                                          Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου                                                                                                                  Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top