Ο  απερχόμενος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Σαραμάντος,  απαντώντας πριν από λίγες ημέρες, σχετικά με τις κατηγορίες που δέχεται από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, για την απραξία του  στην επίλυση του προβλήματος με το νερό του Δρυμού, υποσχέθηκε ότι την Κυριακή 6 Απριλίου,  θα πραγματοποιήσει λαϊκή συνέλευση στο Δρυμό για να ανακοινώσει στους κατοίκους ότι μπορούν να καταναλώνουν άφοβα το νερό αυτοί και τα παιδιά τους.
Η συνέλευση αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αφού ο κ. Σαραμάντος δεν τόλμησε να παρουσιαστεί μπροστά στους κατοίκους του Δρυμού και να αντιμετωπίσει την οργή τους για  την επικίνδυνη ανευθυνότητά του.
Καταπέλτης ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε δήλωσή του:
Δεν τόλμησε να εμφανιστεί και να πραγματοποιήσει την λαϊκή συνέλευση που προανήγγειλε ο κύριος  Σαραμάντος στον Δρυμό. Αποδείχτηκε ότι ήταν απλά ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα, για να βγει από την δύσκολη θέση που βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες. Κρύβεται, ενώ εξακολουθεί να παίζει με την υγεία των πολιτών. Επιτέλους κύριε  Σαραμάντο, σταματήστε να κοροϊδεύετε τους πολίτες  και να παίζετε με την υγεία τους.  Η ανικανότητά σας για την επίλυση των σοβαρότατων προβλημάτων είναι επικίνδυνη.  Δώστε άμεση  λύση στο πρόβλημα του νερού στο Δρυμό, στο ελάχιστο διάστημα που σας απομένει.  Άλλωστε η σύντομη θητεία σας ήταν αρκετά επιβλαβής για τον τόπο μας και δυστυχώς, θα καταγραφεί στη συνείδηση των κατοίκων του Δρυμού  για την ανευθυνότητά σας και τις καταστροφικές συνέπειές της
Κύριε Σαραμάντο, οφείλετε τουλάχιστον μια συγνώμη!

Από το Γραφείο Επικοινωνίας


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top