Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι 

Η οικονομική κρίση που έπληξε τα τελευταία χρόνια  την Ελλάδα και την οποία βιώνουμε όλοι μας, δεν άφησε ανεπηρέαστη και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που αναγκάστηκε να λειτουργήσει με σημαντικά μειωμένους πόρους. Η κατάσταση αυτή, σε συνδυασμό με μια Δημοτική Αρχή χωρίς όραμα, στρατηγικό σχεδιασμό, αναπτυξιακό σχέδιο, πρωτοβουλίες, ορθολογική οικονομική διαχείριση και αποτελεσματική διοίκηση υποβάθμισε, απαξίωσε και κατέλυσε τον ουσιαστικό της ρόλο.
Ως ενεργός πολίτης του Δήμου Ωραιοκάστρου, αποφάσισα  να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών, στηρίζοντας τη Δημοτική Παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» με επικεφαλής τον κ. Αστέριο Γαβότση, άνθρωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με ήθος, γνώσεις και εμπειρία. Με τη συμμετοχή μου συμβάλλω και εγώ, μαζί με ανθρώπους με κοινό όραμα, ιδέες, θέσεις, προτάσεις και διάθεση να δουλέψουμε συλλογικά,  στο στόχο να σηματοδοτήσουμε  τη  νέα αρχή  για το Δήμο Ωραιοκάστρου. 
Μια νέα αρχή, με ποιότητα και διαφάνεια στις παρεχόμενες υπηρεσίες, κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη, με συλλογικότητα και συμμετοχή των πολιτών και με καινοτόμες πρωτοβουλίες στην παιδεία, στο φυσικό και αστικό περιβάλλον, στον πολιτισμό και την επιχειρηματικότητα.  
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με τον άνθρωπο στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων των πολιτικών και των δράσεών μας έχουμε μόνο μια δυνατότητα : ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Με τιμή
Παναγιώτης Δ. Κοϊτσίδης  
Δημότης Ωραιοκάστρου
Δήμος Ωραιοκάστρου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top