Η επιλογή μας να ζήσουμε σε αυτόν τον τόπο, σε αυτό το δήμο δε σημαίνει, ότι θα συνοδευόταν από δημαρχίες και δημοτικά συμβούλια του απόλυτου καθεστώτος .
Οι τελευταίες λαϊκές συνελεύσεις- «εξπρές» της κόκκινης κάρτας που επιμελήθηκε ο κ. δήμαρχος με τόση φροντίδα, μας άφησαν έκπληκτους.  
Έγινε παρουσίαση των υποψηφίων του, οι οποίοι  απέναντι στις ερωτήσεις των ελάχιστων ουδέτερων πολιτών, στάθηκαν μουγκοί, άπραγοι και συνδιεκδικητές της κόκκινης κάρτας. Ο δε δήμαρχος  άπλωσε το λόγο του χωρίς ουσία και νόημα.
 Οι αυλικοί του μιλάνε και γράφουν για χαστούκια, που αφορούν τους περίπου 100 εργαζόμενους, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για 8 μήνες, οι ορκισμένοι αυλικοί όμως όχι.
Τι να απαντήσει για τα γεφύρια, που κόστισαν σε όλους εμάς, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και το νερό περνά πάνω από αυτά;
Τι να πει για το κολυμβητήριο που στέκει ανενεργό και θα το πληρώνουν ακόμη και δισέγγονα μας;
Με τη κακοδιαχείριση από τη δημοτική αρχή;
Τι να πει για τα παγκάκια και τις τσιμεντοποιήσεις των χώρων πρασίνου (όσο μπετό χρειάζεται ένα παγκάκι , τόσο χρειάζονται 2 σχολικές αίθουσες)
Ποιός νοιάζεται για τα προβλήματα της σχολικής στέγης και της σχολικής κοινότητας;
Ποιος νοιάζεται για τα πολιτιστικά, για το θέατρο, για το βιβλίο;
Τις δράσεις πολιτών, τις προτάσεις και τις αγωνίες, τα πεζοδρόμια και τις υγιείς σχέσεις των πολιτών μεταξύ τους;
Ποιος νοιάζεται για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και την πρόσβαση τους σε πάρκα, στα γήπεδα, στα γυμναστήρια, στις παιδικές χαρές, στα σχολεία μας;
Ποίος νοιάστηκε για την ανεργία και την τοπική αγορά;
Κανένας από εσάς δεν μπόρεσε, ούτε θα μπορέσει. Ο δρόμος λοιπόν άνοιξε και δίνει χώρο σε καθαρές και γεμάτες ενθουσιασμό καταστάσεις. Με θέληση, εμπειρία και βιογραφικό προσφοράς.
Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες στη κάλπη να αποφασίσουν το αύριο του τόπου τους. Είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε εμείς και όχι άλλοι για εμάς ..
 
Μανουσάκης  [ Δάκης ] Μαυρουδής  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  πολιτεία με όραμα  και ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΉΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ  
 
Επικεφαλής της κίνησης ανεξάρτητων πολιτών Ωραιοκάστρου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top