Πολυάριθμοι ενθουσιώδεις φίλοι και μέλη της Δ.Κ.Π.Ω. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ συμμετείχαν στα εγκαίνια των γραφείων της Κίνησης στην οδό Λεωφόρο Δημοκρατίας 38 στο Ωραιόκαστρο, που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής. Την εκδήλωση άνοιξε ο φίλος της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Χρήστος Γραδαράκης, που παρουσίασε τον υποψήφιο Δήμαρχο ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΔΙΡΝΕΛΗ, μέσα από την γνωριμία τους στους Συλλόγους Γονέων, στην Ένωση Γονέων και στους κοινούς αγώνες για την διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών παιδείας στα σχολεία της περιοχής της Μυγδονίας.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος Δήμαρχος της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ. Στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στη σημερινή απογοητευτική κατάσταση του Δήμου Ωραιοκάστρου, στους άλλους υποψήφιους που τους χαρακτήρισε αποτυχημένους και φθαρμένους και πως δεν έχουν να δώσουν τίποτα νέο στον Δήμο. Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τους υποψήφιους συμβούλους της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» που τους ονόμασε πρότυπα καθαρότητας και πολιτικής εντιμότητας και στις ευοίωνες προοπτικές που ανοίγουν για την περιοχή με την διαφαινόμενη επικράτηση του ψηφοδελτίου της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ».
Ακολούθησε μουσικό ποιοτικό πρόγραμμα με τον Βασίλη Πρατσινάκη, τον Γιάννη  Φιλιππουπολίτη, τον Δημήτρη Κωνσταντίνου και τον Πέτρο  Παλαμούρα, οι οποίοι χάρισαν στους εκατοντάδες παρευρισκόμενους ευχάριστες μουσικές στιγμές. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε ο απίθανος μπουφές με χειροποίητες λιχουδιές που δημιούργησαν οι κυρίες  της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» και τον απόλαυσαν δεόντως οι συμμετέχοντες. Τα ποτά ήταν ευγενής προσφορά των φίλων της κίνησης. Η εκδήλωση έκλεισε στις 11 το βράδυ χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε στην κυκλοφορία των οχημάτων ούτε στους περίοικο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top