Σε περιοδεία που πραγματοποίησε ο υπ. Δήμαρχος Γιώργος Παπακωνσταντίνου στην Λητή στο Δρυμό και στο Μελισσοχώρι είχε την ευκαιρία τόσο αυτός όσο και οι υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι που τον συνόδευαν, να συνομιλήσουν με του κατοίκους και τους επαγγελματίες των περιοχών και να έρθουν σε “επαφή” με τα προβλήματα και όλα τα θέματα που αφορούν στην καθημερινότητά τους.
Θέματα όπως η συγκοινωνία, το πόσιμο νερό, η αποκατάσταση των δρόμων, η αντικατάσταση των λαμπτήρων φωτισμού σε Δημοτικά κτήρια και σχολεία, η ενίσχυση του φωτισμού με λαμπτήρες νέας τεχνολογίας χαμηλής κατανάλωσης στους δρόμους, η δημιουργία ελεύθερων χώρων για τα παιδιά και η δημιουργία χώρων άθλησης για όλους, είναι μερικές από τις προτάσεις που συζητήθηκαν με τους πολίτες και περιλαμβάνονται  στο φυλλάδιο που διένειμαν κατά την διάρκεια της περιοδείας τους τα στελέχη της Δύναμης Δημιουργίας – Νέα Πρόταση  και οι οποίες θα αρχίσουν να υλοποιούνται  αμέσως μετά την ανάληψη της Δημαρχίας.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι : σε αντίθεση με την απερχόμενη διοίκηση που προτίμησε να κάνει κεκαλυμμένες εκλογικές συγκεντρώσεις, τις οποίες βάφτισε λαϊκές συνελεύσεις λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές για να ενημερωθεί για τα προβλήματα,- αλήθεια δεν τα γνώριζε ; - εμείς με την γνώση και τα έμπειρα άτομα που είναι υποψήφιοι από την Λητή τον Δρυμό και το Μελισσοχώρι  θα είμαστε κοντά στους κατοίκους όχι μόνο σήμερα αλλά και μετά τις εκλογές, διαρκώς αγωνιζόμενοι να δίνουμε λύσεις σε ότι απασχολεί την καθημερινότητα των πολιτών.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top