Οι Πατέρες του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους κάτωθι:
1.    Σε όλα τα μέλη, όλων των Συμβουλίων της Ενορίας μας, σε όλους τους εθελοντές εκτός συμβουλίων, σε όσους διακόνησαν τις ημέρες της Μ. Εβδομάδας και του Πάσχα, σε όσους συνέβαλαν στην ευταξία και την ασφάλεια, στις ευπρεπίστριες, δηλαδή τις πολυάριθμες κυρίες που ασχολήθηκαν με την καθαριότητα του Ναού και του περιβάλλοντος χώρου, πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τις Άγιες Ημέρες, στους νεωκόρους μας και στους βοηθούς αυτών, οι οποίοι υπερέβησαν εαυτόν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε η Εκκλησία μας, παρόλη την κοσμοσυρροή, να διατηρείται σε πολύ καλό επίπεδο καθαριότητας, στους χορούς των ψαλτών για την άψογη εκτέλεση των πανέμορφων μελών των ημερών, στις κυρίες που διακονούν στην Τράπεζα Τροφίμων και στο γενικότερο φιλανθρωπικό έργο της Ενορίας, για την υποδειγματική διαχείριση και διάθεση των πλούσιων πασχαλινών δεμάτων προς τους ανήμπορους αδελφούς μας, στην υπεύθυνη των Κατηχητικών Συνάξεων των κοριτσιών κ. Μαργαρίτα Καμαρινοπούλου και στα ίδια τα κορίτσια, τα οποία συμμετείχαν, κατά την παράδοση, ως Μυροφόρες στη διαδικασία του Επιταφίου τη Μ. Παρασκευή, όλους όσους διακόνησαν στο ιερό Βήμα του Ναού κατά τη διάρκεια των ιερών Ακολουθιών, όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν το ενοριακό έργο με τον οβολό τους, όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και γέμισαν με τρόφιμα τα ψυγεία και τις αποθήκες της Τράπεζας Τροφίμων της Ενορίας μας, στη Γυναικεία Χορωδία Ωραιοκάστρου Eu Choralis, της Ενορίας μας, για την πολύ καλή εμφάνισή της στα Εγκώμια της Μ. Παρασκευής στην Εκκλησία μας, όλο το λαό του Ωραιοκάστρου, τους ενορίτες μας και μη, για την υποδειγματική τους παρουσία στις Ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας και ιδιαίτερα για την ευλάβειά τους κατά την περιφορά του Επιταφίου.
2.   Σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου μας (καθαριότητα, πράσινο κλπ), στο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Δ. Σαραμάντο, στους Αντιδημάρχους κ. κ. Α. Πολυχρονίδη και Θ. Ματσουκατίδη και στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Θ. Τσακαλίδη και σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου μας για την παροχή κάθε διευκόλυνσης κατά τις ημέρες των εορτών, στη Φιλαρμονική του Δήμου Ωραιοκάστρου για την παρουσία της στην περιφορά του Επιταφίου μας, στον πρόεδρο του ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου κ. Αθανάσιο Αδαμίδη  και όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ για την αυθόρμητη πρωτοβουλία τους να ανοίξουν καινούργια θύρα στην αίθουσα δεξιώσεων του Πνευματικού μας Κέντρου (υπόγεια αίθουσα), και με δικά τους έξοδα να τοποθετήσουν καινούργια πόρτα ώστε η πρόσβαση στη συγκεκριμένη αίθουσα του Π.Κ. να είναι πλέον άνετη, κυρίως για τους ηλικιωμένους και όσους έχουν κινητικά προβλήματα και ταυτόχρονα να διασφαλίζεται η έξοδος των ανθρώπων σε περίπτωση κινδύνου, στον υποψήφιο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» κ. Αστέριο Γαβότση για την προσφορά όλων των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν τόσο για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου της καινούργιας εξόδου-εισόδου της αίθουσας δεξιώσεων του Π.Κ. όσο και για τη διαμόρφωση-ισοπέδωση με ταυτόχρονη κατάργηση των σκαλοπατιών του χώρου μπροστά από την κεντρική είσοδο του Πνευματικού Κέντρου (αίθουσα θεάτρου-εκδηλώσεων). Σημειωτέον ότι τα έργα των διαμορφώσεων των εξωτερικών χώρων θα ξεκινήσουν σε δύο εβδομάδες, περίπου, λόγω της επικείμενης πανηγύρεως της Παναγίας Πορταϊτίσσης, η οποία θα λάβει χώρα στην Ενορία μας στις 10 & 11 Μαΐου. Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Συμεωνίδη της εταιρίας «ALSOS catering» για τη διάθεση και τοποθέτηση δέκα μεγάλων πτυσσόμενων υπόστεγων για την προφύλαξη του κόσμου από τη βροχή και τον αέρα στην αυλή της Εκκλησίας, κατά τη Μ. Εβδομάδα.
Τέλος, ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 28 Απριλίου διεξήχθη ο ετήσιος οικονομικός και διοικητικός έλεγχος των βιβλίων και στοιχείων της Ενορίας μας από τριμελές κλιμάκιο της ι. Μητροπόλεώς μας, με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελο π. Διονύσιο Πατσάνη, κατά τον οποίο τα πάντα εβρέθησαν καλώς, κατά νόμον, πλήρη και χωρίς παραλείψεις. Μετά την επιτυχή  διεξαγωγή του ελέγχου τα βιβλία σφραγίστηκαν για την παρελθούσα διαχειριστική περίοδο 2013 και τα ανάλογα παραστατικά αρχειοθετήθηκαν κατά τάξιν.
Ευχόμαστε σε όλους και του χρόνου να αξιώσει ο καλός Θεός να γιορτάσουμε και πάλι τα σωτήρια Πάθη και τη ζωηφόρο Ανάστασή Του.

Χριστός Ανέστη!              

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top