Η ακαδημία ποδοσφαίρου Δόξα Δρυμού σας καλωσορίζει στη νέα  ποδοσφαιρική  χρονιά 2014-2015 . Η ακαδημία λειτουργεί σαν το πρώτο βήμα ένταξης στο μαζικό και αναπτυξιακό αθλητισμό, όπου παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών έρχονται σε πρώτη επαφή με το ποδόσφαιρο.
           Έχεις Ταλέντο;   ΕΛΑ - ΜΑΘΕ - ΠΑΙΞΕ!! Έλα στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Δόξας Δρυμού!!
Η  ακαδημία της Δόξα Δρυμού συνεχίζοντας για 6η συνεχόμενη  χρονιά    την προσπάθεια της  για μετάδοση των ιδεών του αθλητισμού μέσω της ανάπτυξης του αθλήματος του Ποδοσφαίρου, σας προσκαλεί  να εμπιστευτείτε σε μας, τα παιδιά σας για την αθλητική τους διαπαιδαγώγηση και ανάπτυξη.
 Μέσω εξειδικευμένων προπονητών και εφαρμόζοντας ένα ενιαίο αναπτυξιακό πρόγραμμα προπόνησης, η Δόξα Δρυμού στοχεύει να βοηθήσει τους νεαρούς αθλητές:
Να διοχετεύσουν την ενεργητικότητά τους σε αθλητικές δραστηριότητες.
Να μάθουν να συνεργάζονται με συμπαίκτες και προπονητές.
Να λαμβάνουν αποφάσεις και να αποκτούν ευθύνη των ενεργειών τους κατά την προπόνηση και τον αγώνα.
Να αποκτήσουν υγιή αθλητική νοοτροπία.
Να  χαρούν  παίζοντας  ποδόσφαιρο.
ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ –ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  –ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ  ΔΙΑΘΕΣΗ
Η Ακαδημία της Δόξας Δρυμού είναι ανοικτή για παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών (2000 εως 2009) και όσοι γονείς επιθυμούν  πληροφορίες ή να εγγράψουν τα παιδιά τους μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα:
6937 408013 Βάσια Χατζηπαραδείση-Χατζηπέτρου  υπεύθυνη ακαδημιών
6937 340272 Καρατζιάς Ευάγγελος  Γενικός Γραμματέας
6947 265356 Μελετιάδης Κώστας  Γραφείο τύπου και επικοινωνίας
 ΠροπονητέςΧρήστος Καλλιφούλης  , Τηλέμαχος Κούρτας
Οι εγγραφές  θα γίνονται καθημερινά και για όλο το μήνα  Σεπτέμβριο 6 με 8 το απόγευμα στα γραφεία του Γηπέδου ΄΄Δημήτρης  Σαμαράς ΄΄. Η πρώτη επίσημη συγκέντρωση – Αγιασμός της Ακαδημίας για τη νέα αθλητική περίοδο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου ,στις 18:00 μ.μ στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.
Κόστος συμμετοχής ανά άτομο-υποχρεώσεις
Ετήσια συμμετοχή με ‘πακέτο’ ένδυσης lotto 200 € 

Προκαταβολή Σεπτεμβρίου 65  και περιλαμβάνει 15€ την πληρωμή του Σεπτεμβρίου και  50€ την ένδυση του κάθε αθλητή.( Αθλητικό σάκο, ποδοσφαιρική  στολή ,κάλτσες και αθλητική φόρμα όλα της Ιταλικής     εταιρίας Lotto ).Η ένδυση καλύπτει  τα επόμενα 3 χρόνια .

Η ετήσια συμμετοχή ξεκινάει  τον Σεπτέμβριο έως και  Ιούνιο 15x10=150 

  Η συμμετοχή για δεύτερο ή τρίτο  παιδί της οικογένειας τιμάτε με 5€ το μήνα ανά παιδί (50€ για όλη την χρονιά και αφορά ΜΟΝΟ στο κόστος συμμετοχής και προπόνησης . Στο κομμάτι ένδυσης ισχύει ότι και στους άλλους αθλητές ).
 Η πληρωμές πρέπει να ολοκληρώνονται στην πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα . Περισσότερα ΕΔΩ :http://doksadrymou.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top