Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Να παραμείνουν οι πόρτες του δημαρχείου ανοικτές για τους πολίτες του δήμου Ωραιοκάστρου επιθυμεί κατά τη διάρκεια της θητείας του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, ο οποίος από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του δεν σταμάτησε να δέχεται επισκέψεις.

Από τους πρώτους που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του ήταν ο βουλευτής ΝΔ της Β’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης, ο οποίος του ευχήθηκε καλή θητεία τονίζοντας ιδιαίτερα την ανάγκη ανάπτυξης του τόπου. Στο γραφείο του νέου δημάρχου βρέθηκε και ο τέως δήμαρχος, Νικόλαος Μπάτος ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε τονίζοντας χαρακτηριστικά: «ανέτειλε και πάλι η άνοιξη στο Ωραιόκαστρο. Ο δήμος άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του, ξαναγύρισε ο πολιτισμός. Αυτό ζητούσαν οι πολίτες, το ήθελαν και το πέτυχαν».


Τον κ. Γαβότση επισκέφθηκε επίσης αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο του Ωραιοκάστρου αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξης και ενίσχυσης της εμπορικής δραστηριότητας στον τόπο μας. Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου δέχθηκε επίσης επίσκεψη από αντιπροσωπεία της ΠΟΕ –ΟΤΑ με επικεφαλής τον πρόεδρο, Θ. Μπαλασόπουλο. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top