ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεκίνησε σήμερα το πρόγραμμα για το τακτικό πλύσιμο όλων των κάδων μηχανικής αποκομιδής απορριμμάτων από τη διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Ωραιοκάστρου. Από νωρίς το πρωί το πλυντήριο κάδων βγήκε στους δρόμους της πόλης, μετά από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εξαφάνισής του.
Το ειδικό όχημα- πλυντήριο κάδων ακολουθεί τα απορριμματοφόρα του δήμου και μετά το άδειασμα των κάδων, αναλαμβάνει επιτόπου το πλύσιμό τους με στόχο τον περιορισμό του προβλήματος των οσμών των κάδων, που εμφανίζεται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.
«Η προσπάθεια βελτίωσης της καθαριότητας σε όλες τις περιοχές του δήμου μας είναι διαρκής και συντονισμένη», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης επισημαίνοντας ότι παρά την έλλειψη προσωπικού, που οφείλεται στην καθυστερημένη ενεργοποίηση της απελθούσας διοίκησης και τα προβλήματα που υπάρχουν, το πρόγραμμα πλυσίματος θα συνεχιστεί σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό της διεύθυνσης Καθαριότητας τους καλοκαιρινούς μήνες το πλύσιμο των κάδων θα πραγματοποιείται κάθε 15θήμερο ενώ τους χειμερινούς μήνες ανά μήνα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top