ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 19:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. 

ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PORTO PALACE( ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΦΑΓΕΙΑ) 

Παραβρέθηκαν απο πολιτικούς 

Ο π. Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ο ΥΜΑΘ Γιώργος Ορφανός οι υφυπουργοί Μιχάλης Παπαδόπουλος και Θεόφιλος Λεονταρίδης οι π. Υπουργοί Ευριπιδης Στυλιανιδης Σταύρος Καλαφατης Θόδωρος Καραόγλου και Κώστας Γκιουλέκας,Γιάννης Ιωαννιδης και Ευάγγελος Αντωναρος οι βουλευτές ιορδανης Τζαμτζής , ΛΑΖΑΡΟΣ Τσαυδαριδης,Απόστολος ΒΕΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ , Λένα Μάκρη, Άννα Μανη και ο Δημητρης Κυριαζίδης βουλευτης Δράμας ο Γραμματέας της Πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος ο γραμματέας δημοσίων έργων Στρατός Σιμοπουλος ο π. Ευρωβουλευτής Νίκος Βακάλης όλοι οι δήμαρχοι της δεύτερης εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Αμπελόκηπων ΛΑΖΑΡΟΣ Κυρίζογλου ο π. Πρόεδρος της διοικούσα επιτροπής της Ν.Δ. Θεσσαλονικης Βάκης Φραντζής και φυσικά ο Περιφεριαρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικωστας με την εκλεκτή της καρδιάς του. Επίσης ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο γνωστός εκδότης Σαββας Καλεντερίδης.


Απο τους επιχειρηματικούς κύκλους οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβαν Σαββιδης που έδειξαν και τις ικανότητες τους στους ποντιακούς χώρους καθώς και πολλοί τοπικοί επιχειρηματικές συγγενείς και φίλοι των νεονύμφων και των οικογενειών τους.

Το μυστήριο τελέστηκε στην Αγία Μαρίνα της τούμπας απο τους Μητροπολίτες Θεσσαλονικης κ Άνθιμο και Λαγκάδα και Ρεντίνης κ Ιωάννη παρουσία πλήθους κόσμου.

Ο γάμος είχε όλα τα Ελληνικά παραδοσιακά στοιχεία χωρίς καμμία ξενόφερτη νότα με πολλή ποντιακή και όχι μόνο μουσική και κέφι και ο χορός κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΝΤΙΑΚΟ " ΧΑΡΑΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΩΜΑ" Η "ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΩΜΑΤΑ"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top