Λόγω της πολύ μικρής συμμετοχής των μελών του Εμπορικού συλλόγου στη συνέλευση με θέμα την πεζοδρόμηση αλλά και τις εντελώς διαφορετικής έννοιας της πρότασης του τοπικού Συμβουλίου  , πρότεινα την αναβολή της συνέλευσης, ώστε για ένα τόσο σοβαρό θέμα να μην παρθεί απόφαση από πέντε άτομα και χωρίς ολοκληρωμένη πρόταση  . Με μεγάλη μου λύπη είδα ότι τα μέλη του Δ.Σ δεν ενδιαφέρονταν για τη συμμετοχή των άλλων συναδέλφων με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε μια απόφαση για το  πότε να ανοίγει και για το πότε να κλείνει ο πεζόδρομος με προϋποθέσεις.
Τώρα δεν μένει παρά να δούμε τι θα γίνει με τις περιβόητες προϋποθέσεις, όταν θα κάνουν Αίτηση για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και θα ζητούν να κλείσουν τον Πεζόδρομο.  Άντε τώρα να δω ποιος θα δώσει άδεια έστω και για ένα λεπτό να κλείσει ο πεζόδρομος χωρίς τις προϋποθέσεις !!
Εκτός αν έχουν στο μυαλό τους να μην γίνουν εκδηλώσεις ή  να αθετήσουν την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης . Το λυπηρό είναι ότι δεσμεύουν κάθε μορφή πιλοτικού κλεισίματος η άλλης μορφής κλεισίματος του πεζόδρομου αποτρέποντας τον οποιοδήποτε σύλλογο να πραγματοποιήσει κάποια εκδήλωση που θα απαιτεί  το κλείσιμο του πεζόδρομου, αφού δεν θα πληρούνται οι προϋποθέσεις που αποφάσισαν στο όνομα γενικής συνέλευσης του Εμπορικού συλλόγου.


Καλές Γιορτές
Πρ . Πρ Ε.Σ.Ω Γιώργος Νικόπουλος 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top