Το Πάσχα πέρασε. Ο Χριστός σταυρώθηκε, αναστήθηκε. Η ανάσταση του Ελληνικού λαού αναβάλλεται λόγω νόμου Κοντονή ή Λαφαζάνη δεν θυμάμαι καλά. 
Τήρησα πάλι όλα τα έθιμα…Είδα τον Ιησού από την Ναζαρέτ του Franco Zeffirelli, τον Σπάρτακο, τον Μπεν Χουρ κλπ.
Εκείνο το στεφάνι με αγκάθια και κάτι ευχές που ανέβασε ο Δήμος στα site, θα το φορέσει στο κεφάλι όσων δεν κάθονται καλά ο πρόεδρος του Δ.Σ;
Καλή η κίνηση του Δημάρχου να καλέσει τους βουλευτές της Β’ Θες/νίκης για να τους κάνει γνωστά τα προβλήματα του Δήμου. Δεν είδα τους βουλευτές της Ν.Δ. Μάλλον δεν είχαν χρόνο για μας… Δεν προλαβαίνουν γιατί γράφουν συνέχεια στα site και ζητάνε από μια κυβέρνηση 2 μηνών να λύσει όλα τα προβλήματα της χώρας. Νομίζουν ότι απευθύνονται σε κόσμο με μνήμη χρυσόψαρου. Ξέχασαν ότι ήταν βουλευτές και υπουργοί στην προηγούμενη κυβέρνηση; Ας τους κάνουμε κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές για να τα λύσουν όλα.
Φωνάζουν εκεί στην Φιλαδέλφεια γιατί η καινούργια γέφυρα δεν γίνεται και η παλιά διαβρώνεται. Ο Δήμος άνοιξε λογαριασμό σε τράπεζα για να αγοραστούν πιρόγες. Τι άλλο θέλετε…
Το Μ.Σάββατο, κάτω από τον πλάτανο που άρχισε να πρασινίζει, βρέθηκαν συνεργάτες, φίλοι, γνωστοί της παράταξης του Γαβότση και του Παπακωνσταντίνου για ένα τσίπουρο. Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά στο ΄΄Εμπορικό΄΄ του Σάββα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και γνωστούς που με τίμησαν με την παρουσία τους στο αυτοσχέδιο γλέντι για τα γενέθλια μου.
Ευχαριστώ τον Γιάννη για τα καλά του λόγια. Συγκινήθηκα αλλά δεν έκλαψα. Κλαίω μόνο με Ξανθόπουλο και Βασιλάκη Καΐλα.
Επιτέλους το γιαπί στην Γαλήνη θα γκρεμιστεί. Αν τα άφηναν λίγα χρόνια ακόμα ίσως η Περιστέρη έψαχνε για κανέναν τάφο. Ωραία τα σχέδια του Δήμου για τον χώρο. Πωλούνται πολυθρόνες για να παρακολουθείται beach volley.
Πολύ φασαρία γίνεται για το ταξίδι του Ανέστη στην Γερμανία μαζί με τον Δήμαρχο. Βρε συνδημότες μου, εάν δεν πάει ο Ανέστης ποιος θα μεταφράζει από τα Γερμανικά στα Ποντιακά και το αντίθετο…
Σκέφτομαι στις άλλες δημοτικές εκλογές να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Παρακαλώ τους υποψήφιους Δημάρχους να μου στείλουν τα βιογραφικά τους.
Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται! Αφήστε αυτούς που ονειρεύονται…

Χρόνια Πολλά!!!

Διαμαντόπουλος Κώστας 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top