Ο επικεφαλής της παράταξης "ΔΗΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ-ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ" Γ. Παπακωνσταντίνου με τον Γ. Τρύφων στην έκθεση φωτογραφίας.
Με σεμνότητα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, όπως αρμόζει άλλωστε στην εκκλησία, αναπτύσσεται συστηματικά μια σοβαρή πολιτιστική και όχι μόνο  δραστηριότητα στο Πνευματικό κέντρο του Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου  Ωραιοκάστρου. Το οποίο έχει μετατραπεί σε μια κυψέλη δημιουργικότητας, από τα διάφορα Ενοριακά τμήματα που λειτουργούν, καλύπτοντας ανάγκες των δημοτών.
Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας του Ενοριακού τμήματος, στο Πνευματικό Κέντρο . Το θέμα της έκθεσης  «Τέχνες και Ορθοδοξία». Ο πάτερ-Νικόλαος ευχαρίστησε τον εικαστικό και υπεύθυνο του τμήματος Γιώργο Τρύφων, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι με την ευκαιρία της παρουσίασης της δουλειάς τους στην ομαδική έκθεση, ευχαρίστησαν τόσο την εκκλησία και προσωπικά τον πάτερ- Νικόλαο, όσο και τον Γ. Τρύφων για τη λειτουργία του τμήματος. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 15/5  Η λειτουργία της έκθεσης θα είναι την  Κυριακή 10/5 τις ώρες 10:30 -12:00μ. και 18:00 -20:00, ενώ έως την Παρασκευή 15/5 τις ώρες 18:00-20:00. Το ίδιο βράδυ μετά τα εγκαίνια της έκθεσης, ακολούθησε στην αίθουσα του Π.Κ συναυλία από το εργαστήρι παιδικής χορωδίας της Ενορίας.
 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top