Τη δέσμευση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Θεσσαλονίκης, Β. Μωϋσίδη ότι το αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου θα συνεχίσει να λειτουργεί έλαβε κατά τη διάρκεια της συνάντησής του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης. Ο κ. Γαβότσης είχε ζητήσει να συναντηθεί με τον κ. Μωϋσίδη μετά την ενημέρωση που είχε από τον διοικητή του τμήματος αναφορικά με την ελλιπή αστυνόμευση, λόγω σοβαρών ελλείψεων στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου, οι οποίες δυσχεραίνουν το καθημερινό έργο των αστυνομικών.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου ενημέρωσε σχετικά τον γενικό αστυνομικό διευθυντή ο οποίος έδωσε άμεσα εντολή να επιστραφεί το περιπολικό που είχε αφαιρεθεί από το Α.Τ. Ωραιοκάστρου και είχε ως αποτέλεσμα μέχρι σήμερα οι αστυνομικοί να είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους οχήματα.
«Οι κλοπές και οι διαρρήξεις τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο στο δήμο μας, γεγονός που καθιστά αναγκαία την αύξηση των μέτρων ασφαλείας. Οι σοβαρές ελλείψεις τόσο σε προσωπικό, όσο και οχήματα δυσκόλευαν πολύ το έργο των αστυνομικών του Α.Τ. Ωραιοκάστρου. Για το λόγο αυτό συναντήθηκα με τον διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και του εξέθεσα τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε. Ο κ. Μωϋσίδης δεσμεύτηκε να επιστραφεί το περιπολικό στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου, καθώς επίσης ότι θα είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε στο απώτερο μέλλον», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου αμέσως μετά τη συνάντηση στο κτίριο του Αστυνομικού Μεγάρου.
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top