Η αλήθεια είναι μία, και απορούμε που βρέθηκε τόσο θράσος, ώστε να εκδοθεί δελτίο τύπου κατά της αντιπολίτευσης !!
Αυτή η παράταξη “Πολιτεία με Όραμα” και τα στελέχη της, μιλούσαν και οριόταν για τις απευθείας αναθέσεις, υποσχόταν διαφάνεια και έστω πρόχειρους διαγωνισμούς! Εμείς τότε λέγαμε πως είναι εργαλείο για την ανάπτυξη και τις ανάγκες του τόπου στα χέρια του δημάρχου! Δυστυχώς σήμερα τα πράγματα αντιστράφηκαν, δεν φτάνει που Πρόεδροι και Αντιδήμαρχοι δρουν ανεξέλεγκτα με τίς ευλογίες και την άγνοια του δημάρχου.
Προσβάλουν με τη ξεχασμένη συνείδηση τους, τους ανθρώπους που λειτουργούν και πράττουν με αίσθημα ευθύνης στα έδρανα της αντιπολίτευσης!

Εμείς τίς καμπάνες τίς χτυπάμε εδώ και αρκετούς μήνες….. ας πετάξει ο Δήμαρχος τα μαξιλάρια τώρα που του έβαλαν στα αυτιά και στα μάτια οι αυλοκόλακες……. και ας κάνει αυτό που ορίζει ό θεσμός και έχει ανάγκη ο δημότης! Διαφορετικά δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα πρωτοτυπήσουμε ως δήμος….., πάμε για εκλογές λόγω ανεπάρκειας και σωρείας λαθών!!! Δεν ταυτιζόμαστε με την εσκεμμένη αφέλεια, την επιπολαιότητα, την επιθετικότητα και την καταστροφική πονηριά της παρέας, που θέλει να ονομάζεται διοίκηση, κάνοντας Βερσαλλίες το δημαρχείο και ότι δημόσιο κτήριο υπάρχει !

Η κοινωνία χρειάζεται ηρεμία, εμπιστοσύνη, αλλά το πιο σημαντικό πρότυπα , όχι είδωλα, ρουσφέτια αποτυχημένα δελτία τύπου εντυπωσιασμού και ψευτοεθελοντές !



Μανουσάκης Δάκης

Επικεφαλής Κίνησης Ανεξαρτήτων Πολιτών Ωραιοκάστρου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top