ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Με κριτήριο τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία των... φίλων τους, ο Δημήτρης και η Ραλλία έχουν φτιάξει μια μουσική παράσταση συνδυάζοντας τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας, με ήχους λαϊκούς, έντεχνους, παραδοσιακούς και σύγχρονους, με χρώμα ελληνικό αλλά και με μη αναμενόμενες διασκευές που θα προκαλέσουν έκπληξη στο κοινό τους...
Παράλληλα έρχονται να μας θυμίσουν τις πιο λαμπρές στιγμές του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επιτυχίες που σημάδεψαν το χώρο της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής: «Ρόζα», «Λαδάδικα», «Σ’αναζητώ στη Σαλονίκη», «Δυο Νύχτες», «Πες μου πού πουλάν καρδιές», «Δώσε μου φωτιά» και άλλες πολλές, εκτελεσμένες από την ορχήστρα του αείμνηστου καλλιτέχνη. Ένα πλούσιο αφιέρωμα στον τελευταίο μύθο του λαϊκού τραγουδιού, που με το πάθος της φωνής του, έκανε το κοινό να ανατριχιάζει.

Ο Δημήτρης Μπάσης έχει χαρακτηριστεί μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές των τελευταίων ετών έχοντας αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι! Έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος. Η ωριμότητα της φωνής του, η μοναδική του ερμηνεία, το πάθος αλλά και η αυθεντικότητά του υπόσχονται να μας χαρίσουν μεγάλες στιγμές!

Η Ραλλία Χρηστίδου μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες και νέα δισκογραφική δουλειά από την Minos Emi συνδιάζοντας την τριπλή ιδιότητα της μουσικού-τραγουδοποιού-ερμηνεύτριας το φετινό χειμώνα θα μας φανερώσει μια διαφορετική πτυχή της αγάπης της για τη μουσική υπηρετώντας το λαϊκό τραγούδι στο πλευρό του Δημήτρη Μπάση.

Μια διασκεδαστική και κεφάτη διαδρομή που θα δημιουργήσει μοναδική παρεϊστικη ατμόσφαιρα!

FACEBOOK GROUP:  https://www.facebook.com/events/647912305340022/

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ:
VIVA.GR, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΙΑΝΟΣ, MEDIA MARKT, RELOAD, SEVENSPOT, MONH ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ.

SITE ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ VIVA.GR:

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 7€ ΑΝΕΡΓΩΝ-ΦΟΙΤΗΤΩΝ, 10€ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ, 12€ ΤΑΜΕΙΟ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Γραφείο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Τηλ: 2310 589.200 / 589.237. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top