Σε μείωση των ανταποδοτικών τελών και του δημοτικού φόρου για οικογένειες που έχουν ένα μέλος ΑμΕΑ με ποσοστό αναπηρίας άνω του 70% καθώς και για τις πολύτεκνες οικογένειες προχωρά ο δήμος Ωραιοκάστρου. Το ποσοστό της μείωσης είναι 50% για οικογένειες στις οποίες υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο ΑμΕΑ, 50% για οικογένειες με 4 παιδιά, 60% με 5 παιδιά, 70% για 6 παιδιά και 80% για 7 παιδιά.
Παρακαλούνται όσοι έχουν λάβει τη μείωση να καταθέσουν στο τμήμα εσόδων του δήμου πρόσφατο πιστοποιητικό αναπηρίας ή πολυτεκνίας από την ΑΣΠΕ. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αρμόδια υπηρεσία του δήμου δεν θα μπορεί να προβεί στις προαναφερόμενες μειώσεις.
«Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες, που βιώνουν οι συμπολίτες μας δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να μας αφήσουν αδιάφορους. Η θέση μας ως δημοτική αρχή συνεχίζει να είναι σταθερά αλληλέγγυα προς την τοπική κοινωνία, δείχνοντας ευαισθησία απέναντι στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται καθημερινά επιβεβαιώνοντας παράλληλα και τη σταθερή μας απόφαση να είμαστε δίπλα τους» αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας

και δημοσίων σχέσεων 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top