Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά ο 5ος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης από την εταιρεία INVENTICS Α.Ε. για την Χριστουγεννιάτικη εορταγορά της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015.
Το σύνολο των εσόδων της εορταγοράς την οποία στηρίζει η INVENTICS Α.Ε. με τον 5ο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης Livemedia διατέθηκαν αποκλειστικά υπέρ των σκοπών της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος.
Την ευκαιρία να γευτούν τις αγιορείτικες συνταγές και τα βραβευμένα κρασιά του Πατέρα Επιφάνιου είχαν όσοι παρευρέθηκαν στις Εγκαταστάσεις της ΕΣΒΕ.
Οι επισκέπτες στήριξαν την ΕΣΒΕ αγοράζοντας τα προϊόντα του bazaar, πραγματοποιώντας δωρεές στα γραφεία της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και συμμετέχοντας σε όλα τα δρώμενα και τις εκπλήξεις που διοργανώθηκαν για τον 5ο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης Livemedia.
Οι Koza Mostra παρέσυραν το κοινό σε ένα μουσικό πάρτι με τα τραγούδια και τη ζωντάνια τους, ενώ τη σκυτάλη πήραν η Χορωδία των Παλαιών Προσκόπων και Οδηγών Θεσσαλονίκης, η Χορωδία και το Χορευτικό του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης "Ο Βισάλτης ".

Η γιορτή έκλεισε με Παραδοσιακή - Λαϊκή Ζωντανή Μουσική και Παραδοσιακά Κάλαντα από τους Κασούρα Βασίλη στο λαούτο και στο τραγούδι, Δάνη Χρήστο στο κλαρίνο και Μπαμπατζάνη Τάσο στα κρουστά. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top