ΣΗΜΑ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ
Την Κυριακή 13/12/2015 στο γήπεδο του Ηρακλή Γέφυρας η ομάδα του Μυγδονιακού κέρδισε την τοπική ομάδα με σκορ 0—3 (10-25)(19-25)(16-25)
Η προπονήτρια του Μυγδονιακού κυρία Άντζυ Τρύψια, με τραυματία την βασική πασαδώρο Κων/ινα Νίκα και την Γωγώ Βεργή απροπόνητη βρήκε τις λύσεις αφού ευτύχησε να έχει σε εξαιρετική μέρα την ακραία Χατζησακούλα Χριστίνα. Όλα τα κορίτσια με όπλο το καλό σερβίς μπήκαν οργανωμένες και αποφασισμένες να τα δώσουν όλα για τη νίκη.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ - 2015-16Η νεανική και πολλά υποσχόμενη ομάδα του Ηρακλή Γέφυρας δεν άντεξε τελικά στην πίεση ίσως και το άγχος για τη νίκη με τον πρώτο της βαθμολογίας και υπέκυψε πολύ εύκολα στο 1ο σετ και σχετικά δύσκολα στα δυο επόμενα.
Μ’ αυτή την νίκη ο Μυγδονιακός έκανε το 7 στα 7 χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της 1ης τοπικής κατηγορίας Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.
Φωτο ΜΥΓΗ σύνθεση της ομάδος του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ : Άντζυ Τρύψια Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Χατζησακούλα Χριστίνα , Μανιάτη Αγγελική, Πατέλη Λίτσα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Βεργή Γωγώ, Νίκα Κων/ινα, Καραγιάννη Θέη, Σαμαλέκη Κατερίνα, Λάκη Ειρήνη, Καραντάκη Δήμητρα, Λάκη Μαρία,.
Φωτο παράταξη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top