Μέσα σε μια όμορφη, χριστουγεννιάτικη, ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20/12 η χριστουγεννιάτικη γιορτή, την οποία ετοίμασαν με πολύ κόπο, μεράκι και αγάπη οι υπεύθυνοι και τα παιδιά των Νεανικών Συνάξεων της Ενορίας μας. Η αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού μας Κέντρου γέμισε με τις όμορφες παιδικές φωνές, οι οποίες ζέσταναν τις καρδιές των γονέων και όσων παραβρέθηκαν για να χαρούν μαζί με τα παιδιά μας.
Μετά το τέλος της γιορτής ο υπεύθυνος των Νεανικών Συνάξεων π. Νικόλαος Μοναστηρίδης απηύθυνε σε όλους ευχές και με τη βοήθεια των συνεργατών του μοίρασε σε όλα τα παιδιά γλυκά, ποπ κορν και DVD με τη ζωή του Χριστού μας μέσα από τα μάτια των παιδιών. Για τους μεγαλύτερους υπήρχαν γλυκά και από ένα ημερολόγιο 2016 τσέπης της Μητροπόλεώς μας.
Δώσαμε ραντεβού με τη νέα χρονιά με καινούργιες δράσεις και εκδηλώσεις.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υπεύθυνους των Νεανικών μας Συνάξεων για την αγάπη τους προς τα παιδιά μας και την αφοσίωσή τους στο έργο της Ενορίας μας.
Ευχαριστούμε, επίσης, την κάβα Μούσες και το εργοστάσιο σιροπιαστών "Σιροπιαστά Σάκης" για την προσφορά των προϊόντων τους.
Ευχόμαστε στα παιδιά μας και τους γονείς τους...
Καλά & Ευλογημένα Χριστούγεννα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top