ΤΟΥ ΛΙΟΤΗΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ 
Αύριο αφήνουμε πίσω μας όλους όσους μετέτρεψαν με τις πρακτικές και τις νοοτροπίες τους την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη από την ραχοκοκκαλιά του έθνους σε μια απονευρωμένη παράταξη χωρίς σαφές ιδεολογικό στίγμα! Από μια παράταξη που έκτιζε το μέλλον σε μια παράταξη απλή διαχειρίστρια εξουσίας!
Αφήνουμε  πίσω όλους αυτούς που με την φοβικότητα και την ανασφάλεια τους δίνουν την εντύπωση ότι φοβούνται την γνώμη και την βούληση των απλών πολιτών και προτιμούν την σιγουράντζα των μηχανισμών! Αυτούς που δείχνουν να μην θέλουν μια παράταξη ανοικτή στην κοινωνία αλλά περιχαρακωμένη πίσω από τον κομματικό και παρακομματικό μηχανισμό!
Επιλέγουμε αυτούς που θέλουν να ξανακάνουν την παράταξη ραχοκοκκαλιά του ελληνικού έθνους, να την κάνουν υπερήφανη για την ιστορία της τις ιδέες της και την προσφορά της στο έθνος και τον ελληνικό λαό!
Ως ενεργοί πολίτες λοιπόν έχουμε άποψη για το πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ το οποίο θα διεκδικήσει και την πρωθυπουργία της χώρας.
Λόγω νοοτροπίας δεν πιστεύω στην επιτιδευμένη ουδετερότητα!
Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά
*  με τα θολά τοπία.
* μ' αυτούς που κρύβονται στα δύσκολα
* μ' εκείνους που δεν υπερασπίζονται το σπίτι τους και από πάνω
    υποσκάπτουν τον Αρχηγό της οικογένειας.
* μ' εκείνους που δεν παθιάζονται μ' αυτό που καταπιάνονται...
* με τους βολεψάκηδες, τους τεμπέληδες, τους δειλούς, τους αγνώμονες...
* Μ' αυτούς που τα κάνουν πλακάκια με το αντίπαλο στρατόπεδο
   προκειμένου να «φάνε» τον Αρχηγό τους.....                                                                             
Ε δεν κοιμόμαστε και όρθιοι!
Οπότε με Άδωνι! Καθαρά και ξάστερα όπως καθαρός και ξάστερος είναι ο πολιτικός του λόγος!
 (οι φίλοι παραμένουμε φίλοι ανεξάρτητα με το ποιον στηρίζει ο καθένας από μας)
Καλή ψήφο, καλή εκλογή κι από Δευτέρα όλοι μαζί στην προσπάθεια να σώσουμε οτιδήποτε, αν σώζεται, όπως λέει και ο στίχος...


1 σχόλια:

  1. Μακάρι ή ΝΔ,να εκλέξει εκείνον που θα καταφέρει να την οργανώσει και να την ετοιμάσει γιανα κυβερνήσει,όχι όπως στο παρελθόν,αλλά ως ένα σύγχρονο συλλογικό Ευρωπαϊκό κεντροδεξιό πολιτικό κόμμα.Ας είναι ή ΝΔ που θα ξεκινήσει την επανατοποθέτηση στα πολιτικά πράγματα,γιατί ή Ελλάδα έφτασε εδώ που είμαστε ,από την έλλειψη αιτιοκρατίας ,πρώτα στα πολιτικά κόμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top