Ο πατέρας μου, ζωή να έχει, είναι 92 χρονών. Τον προηγούμενο μήνα που έπρεπε να πληρώσουμε την πρώτη δόση ΕΝΦΙΑ πήγα και του είπα ότι έπρεπε να πληρώσει. Κόντεψα να τον χάσω από εγκεφαλικό. Είχε μείνει στα ταξίματα του Τσίπρα από το πρόγραμμα Θες/νίκης. Για τον 13ο και τον 14ο μισθό δεν του είπα τίποτα, γιατί όλα μαζί δεν θα τα άντεχε. Ευτυχώς στις τελευταίες εκλογές δεν ψήφισε, αν και νομίζω ότι το ρίχνει δαγκωτό στο ΠΑΣΟΚ. Δεν του είπα ποτέ ότι ο Ανδρέας πέθανε.
Για να κερδίσεις εκλογές στην Ελλάδα πρέπει να λες ψέματα. Το τραβάει ο οργανισμός του Έλληνα. Ο ΣΥΡΙΖΑ άργησε αλλά κάποια στιγμή που αποφάσισε να γίνει σαν τα άλλα κόμματα εξουσίας, κέρδισε τις εκλογές. Και τις κέρδισε εύκολα φορώντας τον μανδύα του ‘’Αριστερού Κόμματος’’ και τάζοντας πολλά. Δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα από αυτά που έταξε, αλλά ο λαός τον τίμησε και στο δημοψήφισμα. Έκανε το ΟΧΙ του λαού ΝΑΙ γι’αυτό του έδωσε τη νίκη και στις τελευταίες εκλογές. Τα θέλει και εμάς ο κώλος μας. Αυτοί δεν παίζονται με τίποτα. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον λαό να πάρει μέρος στην απεργία στις 3 Δεκέμβρη και να διαδηλώσει ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Το αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στο δελτίο τύπου γράφει: ‘’Κοντά στους δημότες ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και είναι από τις λίγες φορές που έχει δίκιο. Έχει βάλει το χέρι στην τσέπη μας και δεν το βγάζει με τίποτα. Έχουμε γίνει σιαμαίοι.

Ο πρώην δήμαρχος Νίκος Μπάτος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που κάλεσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για το χαράτσι ζήτησε από τον Γαβότση να πάρει πίσω την απόφαση. Ξέχασε όμως να πάρει αυτός πίσω την απόφαση (παρά τις διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης) που κοστολογούσε τα υπό ένταξη αγροτεμάχια στα 150€ το τ.μ. όταν την ίδια χρονιά το Ρετζίκι και το Φίλυρο τα κοστολογούσε στην μισή τιμή.

Η ‘’πολιτεία με όραμα’’ του κ.Γαβότση καλεί τον ανεξάρτητο πια Μεσιακάρη να παραιτηθεί γιατί όπως λέει το δελτίο τύπου, αυτό επιτάσσει η δημοκρατία και οι κανόνες δεοντολογίας, αλλιώς θεωρείται μη νόμιμη η κατοχή της θέσης του, αν όχι ύποπτη. Ο Βαγγέλης δεν έχει ανάγκη από την δικιά μου στήριξη. Έξυπνος είναι, πολιτική άποψη έχει μπορεί να σας απαντήσει. Εγώ όμως μετά από αυτά που γράψατε έχω το δικαίωμα να ζητήσω την παραίτηση όλων σας, γιατί με ξεγελάσατε προεκλογικά και μου κλέψατε την ψήφο.

Δεκέμβρης 2015



Διαμαντόπουλος Κώστας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top