Του Δημήτρη Λιοτήρη 
Παντού βλέπω και διαβάζω , μετά από πολύ καιρό , μια διάχυτη ατμόσφαιρα χαράς , ελπίδας , αισιοδοξίας , απ όλους τους φίλους μου που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία. Το βλέπω όμως και σ όλους αυτούς που θέλουν να φύγει άμεσα αυτή η ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση του σύριζα.
Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το πιο ελπιδοφόρο γεγονός από τον Ιούνιο 2014.
Η νίκη του Κυριάκου δεν είναι μια απλή νίκη, είναι ο θρίαμβος των απλών πολιτών, των αγανακτισμένων πολιτών που πιστεύουν στην Κεντρο-Δεξια φιλελεύθερη εκδοχή για την οργάνωση της οικονομίας και της κοινωνίας, τον πολιτισμό και την παιδεία.... αποτελεί τον θρίαμβο των σκεπτόμενων πολιτών απέναντι στου κομματικούς μηχανισμούς, απέναντι στην κρατικοδίαιτη αντίληψη της δήθεν φιλελεύθερης οικονομίας αλλά στην πραγματικότητα βαθύτατα κομματικοδίαιτης και πελατειακής....
Με τη στήριξη Άδωνι και Αδωνικών, η ΝΔ περνάει στα χέρια των μεταρρυθμιστών.
Οι αθεράπευτα "μικρομέγαλοι" παραγοντίσκοι, που μιλούν για λογαριασμό του Κώστα Καραμανλή (ο οποίος κακώς το επιτρέπει και δεν μιλά ο ίδιος, εάν έχει κάτι να πει), διότι έτσι νομίζουν ότι εξυπηρετούν τις προσωπικές τους ακόρεστες φιλοδοξίες και την αφόρητη ματαιοδοξία τους, "συνετρίβησαν". Ας σταματήσουν λοιπόν τη ανώφελη παραπολιτική δραστηριότητά τους και ας συνταχθούν, με περισσότερη ωριμότητα, πίσω από τον νέο ηγέτη της Νέας Δημοκρατίας, για να αντιμετωπίσουν τον πραγματικό αντίπαλο, που καταστρέφει την χώρα: Τον Τσίπρα και την παρέα του.
Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο ότι νίκησε ο Κυριάκος, με την βοήθεια του Άδωνι, επειδή αυτοί οι δύο είχαν ξεκάθαρη ενωτική στάση υπέρ της δημιουργίας ενός Ευρωπαϊκού Μετώπου. Είναι ευχάριστο, επειδή η χώρα έχει ανάγκη από ευρείες συνεργασίες, που θα διαμορφώσουν ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα. Μόνο έτσι θα νικηθεί ο σύριζας, χωρίς να χρειαστεί η βοήθεια δυνάμεων, που στη διάρκεια της κρίσης βρήκαν στέγη στη ΧΑ και στους ΑνΕλ.
Η πρώτη ήττα του κου Τσίπρα, σημειώθηκε!
Καλή θητεία στον νέο Ηγέτη της Κεντρο-Δεξιας και αυριανό Πρωθυπουργό!


Υ.Γ. Σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο Τσίπρας είναι κλεισμένος στο γραφείο του και μελετά στο youtube τον τόνο της φωνής του Αντρέα όταν έλεγε "Κυριε Μητσοτάκη".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top