Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης προέβη στην παρακάτω δήλωση αναφορικά με την έγκριση των προσφυγών από τον γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κατά της απόφασης επιβολής ειδικού τέλους για τη σχολική στέγη.

«Τώρα επιχαίρουν αυτοί που ουσιαστικά δεν θέλουν να κατασκευαστούν νέα σχολεία στο δήμο Ωραιοκάστρου στο όνομα της μικροπολιτικής αντιπολίτευσης εναντίον μου. Ευελπιστούμε ότι δεν θα είναι από τους πρωτεργάτες των διαμαρτυριών κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, όταν και θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα έλλειψης σχολικής στέγης. Οι ίδιοι θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους καθώς την στιγμή που σήμερα πανηγυρίζουν, δεν έχουν προτείνει λύσεις παρά τις περί τούτου επικλήσεις από πλευράς μου. Ουσιαστικά με τη σημερινή απόφαση επιβεβαιώνεται η ορθότητα της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου. Η αποδοχή των προσφυγών έγινε για τυπικούς και όχι για ουσιαστικούς λόγους. Εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της σχολικής στέγης» δήλωσε ο κ. Γαβότσης.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων


1 σχόλια:

  1. Αφού νομίζεις ότι είναι τυπικοί οι λόγοι και όχι ουσία για την φορολογία που πήγες να επιβάλεις,διόρθωσε και φέρτα ξανά στο δημοτικό συμβούλιο!Μόνο φρόντισε τώρα, να είναι ενημερωμένοι οι δημότες για να έρθουν να σε ακούσουν ,στα αίολα επιχειρήματα που έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top