Φίλες και φίλοι,

Η ακύρωση μετά και από την ένσταση μας, της υπαρ. 341/2015 απόφασης – ΧΑΡΑΤΣΙ του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Δ/σης Μακ-Θράκης επειδή «η εν λόγω απόφαση είναι αόριστη, ασαφής και ανεπαρκώς αιτιολογημένη», αναδεικνύει για ακόμη μια φορά την προχειρότητα και την έλλειψη στοιχειώδους  προγραμματισμού των διοικούντων του Δήμου μας.
Καλούμε την διοίκηση να αφήσει τα ανούσια δελτία τύπου και να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα της σχολικής στέγης ξεκινώντας από τα βασικά ¨ητοι:
Την καταγραφή- ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης σχολικών κτηρίων και την σύνταξη μελέτης των μελλοντικών αναγκών σε σχολικές αίθουσες βάσει της συνολικής απογραφής των μαθητών ανά Δημοτική Κοινότητα και Δημοτική Ενότητα ούτως ώστε να καταγραφούν οι πραγματικές ανάγκες και να προγραμματισθεί το κόστος της οποιασδήποτε παρέμβασης – κατασκευής.
Μέχρι να το καταφέρει αυτό καλούμε την διοίκηση να προχωρήσει επιτέλους στην υλοποίηση των ήδη δρομολογημένων -από τους προηγούμενους, έργων όπως π.χ.
-στην κατασκευή του Β’ Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου στην οδό Δ. Υψηλάντη
-στην κατασκευή του Γ’ Γυμνασίου Παλαιοκάστρουκαι του ΣΤ’ Δημοτικού στον ΟΑΕΔ κ.α….


Ακολουθεί το κείμενο της ένστασης μας.

1 σχόλια:

  1. Ένα μπράβο αξίζει για την ένσταση και την ακύρωση της απαράδεκτης απόφασης της Διοίκησης του Δήμου.Φαίνεται ότι ως αντιπολίτευση κάνατε το καθήκον σας ,γιατί ως Διοίκηση δεν τα καταφέρατε! Δυστυχώς ή εξουσία μάλλον ζαλίζει τους περισσότερους και χάνουν τον προσανατολισμό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top