Το τρένο του Μυγδονιακού πέρασε πρώτο τη μέση της διαδρομής του πρωταθλήματος της 1ης τοπικής κατηγορίας βολλευ Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.      
   Στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου την Κυριακή 10/1/2016 νίκησε με 0—3 (19—25)(12—25)(17—25) στο γήπεδό της στην Νεοχωρούδα την συμπολίτισσα Α.Ε. Ωραιοκάστρου. Έκανε το 9 στα 9 νικηφόρα αποτελέσματα χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια και τερμάτισε πρώτος και πρωταθλητής  Χειμώνα.
   Οι αθλήτριες του Μυγδονιακού όπως κάθε παιχνίδι παρουσιάστηκαν σοβαρές, συγκεντρωμένες και με πάθος για την νίκη. Από την αρχή βέβαια φάνηκε ότι θα είχαν ένα εύκολο απόγευμα μιάς και η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν εμφανέστατη αφού η ΑΕ Ωραιοκάστρου είναι προτελευταία στην βαθμολογία , μία θέση πάνω από τον τελευταίο Δημόκριτο Μυγδονίας.
  Η ευκολία του παιχνιδιού έδωσε την ευκαιρία στην προπονήτρια του Μυγδονιακού κυρία Άντζυ Τρύψια να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριες της σε διαφορετικές θέσεις και σχήματα.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ:(Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου 
Ελένη, Βεργή Γωγώ, Μανιάτη Αγγελική, Πατέλη Λίτσα, Νίκα Κων/ινα,
 Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ) , Σαμαλέκη Κατερίνα, Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραγιάννη Θέη, Λάκη Ειρήνη, Λάκη Μαρία, Γιάμπαστου Χριστίνα.
   Ο πρόεδρος κ. Βασίλης Λάκης, τα μέλη της διοίκηση, και οι έφοροι  του Μυγδονιακού με την λήξη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και για την μέχρι τώρα καλή πορεία της ομάδας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τις παίκτριες, την προπονήτρια, τους γονείς που εντός και εκτός έδρας είναι παρόντες, τους φιλάθλους που στους εντός έδρας αγώνες γεμίζουν το γήπεδό, και τέλος τους μεγάλους και μικρούς χορηγούς που η οικονομική τους προσφορά είναι σημαντικός παράγοντας της σωστής λειτουργίας του συλλόγου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top