Το Σάββατο 20/02/2016  στον πολυχώρο NOUVELLE  πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Μ.Π.Σ. ‘’ΠΑΟΚ ΔΙΑΠΛΑΣΗ’’.  Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Λαγονίδης  πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής  και υπεύθυνος για το scouting ΠΑΟΚ-ACADEMY εκπροσωπώντας την ΠΑΕ ΠΑΟ . Ο πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.Ω κ. Ηλίας  Ζιακούλης    και o αντιπρόεδρος Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω κ. Άγγελος Πανούσης οι οποίοι πραγματοποίησαν τιμητική απονομή για τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ Ιβάν Σαββίδη και την πλακέτα του παρέλαβε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ  κ. Λαγωνίδης.
Απονομές πραγματοποιήθηκαν και στους συνεργάτες του συλλόγου οι οποίοι προσφέρουν ειδικές προνομιακές τιμές αποκλειστικά στα μέλη του συλλόγου.

·        Κ. Δημήτρη  Ρόκο     (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΟΛΥΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ)
·        Κ. Τζένη  Κριθαρούλα  Θεοδωρίδου    (ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ)
·        Κ. Γεώργιο Δέδο     (ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ)
·        Κ. Δέσποινα Παπαδοπούλου  (ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΕΙΟΛΟΓΟΣ)
·        Κ. Ιωάννη Γκέλση     (KINESIOTHERAPY - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ)
·        Κ. Μαρία Χατζηδημητρίου     (ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ - ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟ)
·        Κ. Ιωάννη Ζαφειρίδη    (ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ)
·        Κ. Δημήτρη Τοψή         (ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ)

Οι αθλητές από κάθε τμήμα που βρήκαν το φλουρί κέρδισαν μία μπάλα υπογεγραμμένη από την ομάδα ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όλοι οι αθλητές έπειτα από κλήρωση κέρδισαν πολλά δώρα (τάμπλετ, ποδήλατα, μπάλες κ.α.)  από τους χορηγούς και υποστηρικτές του συλλόγου  MLS MAKING LIFE SIMPLE -  ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ - Ζυθοποιία ΒΕΡΓΙΝΑ  –  ΜΑΣΟΥΤΗΣ
Ποδήλατα  ΚΡΟΝΟΣ – Κομμωτήριο THANASIS KOPTSIS -  SEVEN SPOTS – PIZZA DELLA MAMMA και τα ζαχαροπλαστεία του  Παλαιοκάστρου  ΡΩΞΑΝΗ, ΦΟΙΝΙΞ και Ωραιοκάστρου LEONE, GALAXY και ΜΕΛΙ ΜΕΛΙ, παραδοσιακή ταβέρνα ‘’ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ’’ του πολυχώρου NOUVELLE.           

Α.Μ.Π.Σ. ΠΑΟΚ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Τηλ Επικοινωνίας  2315523900 (απόγευμα), 2310686544 (πρωί)  και  6976432675 (πρωί). 
Facebook ΚΑΑΔ-Διάπλαση (για φωτογραφίες εκδήλωσης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top