Εμείς τα λέγαμε, αλλά η κυβέρνηση υποτίμησε το πρόβλημα. και δεν φρόντισε να πάρει μέτρα, για να είμαστε σήμερα έτοιμοι.Το προσφυγικό είναι εθνικό ζήτημα και έπρεπε να ξεκινήσει με διάλογο. Δεν ρωτηθήκαμε. Δεν μπορεί να πάει μία Χώρα με στρατηγική το βλέποντας και κάνοντας και αυτοσχεδιάζοντας. Η πολιτική οφείλει να προλαμβάνει και να επιλύει.
Συνέναιση για το προσφυγικό:
Σάββας Αναστασιάδης: Από λάθος χειρισμούς της κυβέρνησης έχει πάρει Εθνικές διαστάσεις. Αλοίμονο αν το αντιμετωπίζαμε με μικροκομματική αντίληψη. Πρέπει να συνταχθούμε όλοι μαζί για να αποφύγουμε τις πολύ δυσάρεστες εξελίξεις. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι κρίνεται σκόπιμο, προκειμένου να βοηθηθεί η Χώρα.
Δεν συναινούμε στα νέα μέτρα της κυβέρνησης!
Σάββας Αναστασιάδης: Δεν γίνεται όταν ο κ. Τσίπρας δυσκολεύεται να ζητάει συνέναιση. Αυτή δεν είναι πολιτική. Δεν είναι στάση Πρωθυπουργού αυτή, άλλη για τα εύκολα και άλλη για τα δύσκολα. Στήριξη δεν πρόκειται να δώσουμε κάτω από ένα εκβιαστικό δίλημμα. Είναι ευθύνη της κυβέρνησης τα μέτρα. Δεν γίνεται να επιβαρύνονται συνέχεια οι πολίτες με φόρους και περικοπές και οι δαπάνες του δημοσίου να μην μειώνονται. Εμείς δεν συμφωνούμε με την διόγκωση του κράτους. Συμφωνούμε και στηρίζουμε την ιδωτική πρωτοβουλία.

Σημεία συνέντευξης του Βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ 3 Ρ.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 102 FM στην εκπομπή του Βασίλη Πεκλάρη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top