Στα πλαίσια του προγράμματος αδελφοποίησης του 2 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ και του γυμνασίου HEINRICH-DRAKE-REALSCHUL του DETMOLD / Γερμανίας . πραγματοποιήθηκε επίσκεψη μαθητών του 2 Γυμνασίου Ωραιοκάστρου ( στο αναφερόμενο γυμνάσιο και πόλη της Γερμανίας ) την εβδομάδα από 21 – 2 -16 έως και 26 – 2 -16 .

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και οι γονείς των συμμετεχόντων μαθητών ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ για την οργάνωση αλλά και για την συνοδεία των παιδιών μας εκεί , τον Διευθυντή του 2 Γυμνάσιού Κ. Θυμιατή Γεώργιο και τις καθηγήτριες Κ. Σοιλεμεζίδου Αικατερίνη και Σακελαρίου Ελένη .

Την ερχόμενη εβδομάδα θα φιλοξενηθούν αντιστοίχως μαθητές του Heinrich – Drake – Realschul / Detmold στο 2 Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου κα στην Πόλη του Ωραιοκάστρου , από 6 /3 /16 έως και 11 / 3 / 16 .

Ακόμη συζητήθηκαν εκεί θέματα αδελφοποίησης και των αντίστοιχων συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και έχουν δρομολογηθεί οι σχετικές ενέργειες υλοποίησης και αυτού του προγράμματος .

Επίσης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ απονέμονται και στους παρακάτω αναφερόμενους συμμετέχοντες μαθητές του 2 Γυμνασίου Ωραιοκάστρου , οι οποίο εκπροσώπησαν άψογα εκεί το Γυμνάσιο μας , την πόλη και την χώρα μας .

Οι συμμετέχοντες μαθητές είναι . Βουτσιώτης Νικόλαος , Γαβριλάκη Δήμητρα , Ζήση Χριστίνα , Καραγιαννίδης Ζαφείρης . Καραγιαννίδου Τάνια , Καραγιαννίδου Χρυσή , Καραδημητρίου Κωνσταντίνος , Λουκάς Ιωάννης , Μαπίτσιος Αλέξανδρος , Μπόγιας Γεώργιος , Πανίδης Κωνσταντίνος ,Παυλίδης Σάββας , Περπερίδου Αναστασία , Σαραλίδου Χρυσή και Τσιατούρας Αντώνης .



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Εκ Μέρους των γονέων

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΠΙΤΣΙΟΣ .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top