Αναδημοσίευση από olympia.gr στο Φεβρουαρίου
Όταν αποκαλύπταμε το μέγα σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και την εμπλοκή Παπανδρέου, ελάχιστοι ήταν αυτοί που στάθηκαν στο πλευρό μας, όπως και σε άλλες περιπτώσεις. Ήταν τότε η χρυσή εποχή που το αίμα του Ελληνικού λαού γινόταν βαλίτσα και πλήρωνε δημοσιογράφους και εκδότες για να κάνουν ότι δεν άκουγαν τις αποκαλύψεις. Εκτός από τον Πάνο Καμμένο και τον Νίκο Νικολόπουλο, ο βουλευτής της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης πέταξε με τις κλωτσιές τα βδελύγματα του αίσχους από το γραφείο του και έφερε το θέμα στην βουλή.
Τότε ενεργοποιήθηκαν τα «αντίμετρα». Λαδωμένα πιστόλια της παραδημοσιογραφίας που εκβίαζαν νυχθημερόν το Ολυμπία για να το βουλώσει, έστρεψαν τα βέλη τους στους βουλευτές μεταξύ των οποίων και ο Σάββας Αναστασιάδης. Φυσικά οι εγκέφαλοι της λάσπης ήταν οι κλέφτες του ΤΤ. Ένας εκ των οποίων χρηματοδότησε και ιστοσελίδα με τα κλεμμένα από όπου έλιωσε στην συκοφαντία όποιον τολμούσε να μιλήσει και πλέον σχηματίζεται δικογραφία εναντίον του και για τον μπροστινό δημοσιογράφο.
Ο Σάββας Αναστασιάδης λοιπόν σε μία ηχηρή παρέμβαση ζητά να γίνει εσωκομματική έρευνα για την σχέση της ΝΔ με τους εκβιαστές.
Να διεξαχθεί έρευνα για τον εάν η ΝΔ είχε χρηματοδοτήσει έναν από τους δημοσιογράφους οι οποίοι κατηγορούνται για εκβιασμό, ζήτησε ο βουλευτής του κόμματος στη Θεσσαλονίκη Σάββας Αναστασιάδης.

«Στα θέματα διαφάνειας και εντιμότητας είμαι κάθετος. Εάν υπήρξε τέτοιο θέμα, να χυθεί άπλετο φως και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν δέχομαι και δεν ανέχομαι να υπάρχουν άνθρωποι γύρω μου, άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι, οι οποίοι συμμετέχουν σε τέτοιες διαδικασίες και κυκλώματα».
Ο ίδιος, εξάλλου, ανάφερε με έμμεσο τρόπο πως υπήρξε κι εκείνος θύμα εκβιασμού, όταν το όνομά του δημοσιεύτηκε σε λίστα βουλευτών που φέρονταν να είχαν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό, ενώ δεν έχει βγάλει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top