Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε η Έκθεση Ζωγραφικής «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» που διοργάνωσε η Ενορία μας για την συλλογή χρημάτων που θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας της μικρής Αρετής .

Τα παιδιά και οι ενήλικες των τμημάτων ζωγραφικής της Νεανικής μας Εστίας, κατέθεσαν με μεγάλη χαρά το ταλέντο τους, ζωγραφίζοντας με το πινέλο της Αγάπης, πολύ όμορφα έργα για την μικρή μας Αρετή .

Συγκινητική και άμεση ήταν επίσης η ανταπόκριση των ενοριτών στο κάλεσμα μας, που είχε σαν αποτέλεσμα τη διάθεση όλων των έργων από την πρώτη κιόλας ημέρα! Τα παιδιά μας δίδαξαν για μια φορά ακόμα την αρετή της Αγάπης του Θεού που κρύβεται στην άδολη καρδιά τους με τις δημιουργίες τους.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τα παιδιά και τους ενήλικες των τμημάτων ζωγραφικής του Ναού μας , τις υπεύθυνες δασκάλες της Ζωγραφικής της Ενοριακής Νεανικής μας Εστίας κ. Κυριακή και Μαρία Κασίδου , τους γονείς των παιδιών, αλλά και όλους όσους στήριξαν αυτήν την όμορφη προσπάθεια για την μικρή μας Αρετή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top