Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενόψει των εργασιών του 10ου τακτικού συνεδρίου της ΝΔ που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το διάστημα 22-24 Απριλίου 2016, οι τομείς Μακεδονίας-Θράκης και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του κόμματος συνδιοργανώνουν την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και ώρα 11.00 (ξενοδοχείο Porto Palace), εκδήλωση με κεντρική ομιλήτρια την Βουλευτή Α΄ Αθηνών κα. Ντόρα Μπακογιάννη.
Στο επίκεντρο θα βρεθούν τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής και της προσφυγικής-μεταναστευτικής κρίσης, καθώς επίσης και οι πολιτικές που πρέπει να εφαρμοστούν από την Πολιτεία για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.

Τίτλος της εκδήλωσης είναι: «Εθνικά θέματα, προσφυγική κρίση και οι τριγμοί στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα: Προκλήσεις και προοπτικές» και πέραν της κας. Μπακογιάννη, η οποία θα τοποθετηθεί με την ιδιότητα της Συντονίστριας Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, το λόγο θα πάρουν οι Θόδωρος Καράογλου (Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ- Τομεάρχης Μακεδονίας-Θράκης) και Σταύρος Καλαφάτης (Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ-Τομεάρχης Ευρωπαϊκών Υποθέσεων).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top