(γράφει η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Ικαρίου)
·         Η Μαρίνα Σάμου βρίσκεται σε εξαιρετικά προσβάσιμη και ενδιαφέρουσα γεωγραφικά τοποθεσία: Στο νησί της Σάμου και το ανατολικό Αιγαίο.
·         Από τη Μαρίνα της Σάμου μπορεί κανείς να επισκεφθεί με ακτινωτές μονοήμερες μεταβάσεις, πολλά μικρά και γραφικά νησιά όπως Ικαρία, Φούρνοι, Αγαθονήσι, Αρκιοί, Πάτμος, Λειψοί, Φαρμακονήσι, Λέρος, Καλόλιμνος, Κάλυμνος, Ψέριμος, Κως, Ρόδος, Λέσβος, Χίος, Μύκονος κλπ.
·         Παρέχει σύγχρονο και ασφαλές αγκυροβόλιο για σκάφη, yacht και megayacht. Απέχει μόλις 500 μέτρα από το γραφικό και τουριστικό «Πυθαγόρειο», γενέτειρα του φιλόσοφου και μαθηματικού Πυθαγόρα. Επίσης, βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το διεθνή αερολιμένα της Σάμου.
·         Είναι χτισμένη και διαμορφωμένη σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές προδιαγραφές και παρέχει υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένες υπηρεσίες με ευρεία γκάμα, σε σκάφη και yacht.
·         Έχει δυνατότητα πρόσδεσης 250 σκαφών μέχρι 25 μέτρα ολικό μήκος και έως 6 μέτρα βύθισμα καθώς και αποβάθρα για megayacht μέχρι και 55 μέτρα. Λειτουργεί σε ετήσια βάση οργανωμένη και σύγχρονη επισκευαστική ζώνη με travel lift το οποίο έχει δυνατότητα ανύψωσης σκαφών έως και 80 τόνων.
·         Οι εγκαταστάσεις της Μαρίνας βρίσκονται σε καλά φυλασσόμενη και προστατευμένη τοποθεσία, για τους λάτρεις της ιδιωτικότητας αλλά και της φύσης!
·         Σέβεται και προστατεύει το θαλάσσιο περιβάλλον , το οικοσύστημα και τον άνθρωπο, καθώς πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για αντιρρύπανση και θαλάσσιο αυτοκαθαρισμό, με συλλεκτήριους αγωγούς και διόδους ανακύκλωσης νερού.
·         Συμπληρώνει 10 χρόνια ανελλιπούς λειτουργίας και ανάπτυξης των υποδομών και υπηρεσιών της στο νησί της Σάμου, ενώ η εταιρία είναι 100% Ελληνικών συμφερόντων.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top