Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης στο οποίο συμμετείχαν και οι αθλητές των μικρότερων τμημάτων ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν 900 παιδιά και 1200 γονείς - συνοδοί και έδωσαν παρόν 13 ακαδημίες της Β. Ελλάδος.


Οι μικροί αθλητές συμμετείχαν σε παιχνίδια ομαδικότητας και ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων, μαθήματα για θέματα διατροφής μέσα από παιχνίδι. Παράλληλα, οι γονείς και συνοδοί μαζί με τα παιδιά,παρακολούθησαν από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του προγράμματος, ομιλίες και σεμινάρια για θέματα ψυχολογίας, διατροφής και πρώτων βοηθειών.

Τα παιδιά συνοδεύονταν εκ μέρους της Διοίκησης απο τον Γ.Γραμματέα του Συλλόγου κ. Μπάτο Αστέριο και από τον υπεύθυνο ακαδημιών κ. Δεληγιαννίδη Παναγιώτη και από τους προπονητές του Συλλόγου κ.Κούντη Δημήτρη, κ. Ντάρο Παναγιώτη και κ. Καπασακάλη Τάσο.

Ο κ. Δεληγιαννίδης δήλωσε ότι "είναι πολύ σημαντικό για τους μικρούς αθλητές μας να αγωνίζονται στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, στο οποίο έχουν αγωνιστεί σημαντικές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου."

Στο φεστιβάλ συμμετείχε ομάδα πρεσβευτών αθλητών από διάφορα παραολυμπιακά αθλήματα με σημαντικές διακρίσεις για το ήθος, τον σεβασμό προς τους συναθλητές τους και το ευ αγωνίζεσθαι, δίνοντας πολύτιμες κατευθύνσεις στα παιδιά με στόχο την ευαισθητοποίηση τους.

Τέλος στα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια και δώρα καθώς και πανό με το λογότυπο της ακαδημίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top