Σχετικά με ανακοίνωση της παράταξης «Πολιτεία με όραμα», που αφορά την κατασκευή νέας γέφυρας στον οικισμό Ν. Φιλαδέλφειας από το Δήμο Καλλιθέας, ο συνδυασμός «Ωραιόκαστρο Τώρα» και ο Δήμαρχος Καλλιθέας και υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος σημειώνουν τα εξής:


1) Η μελέτη του έργου εντάχθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2010 του Δήμου Καλλιθέας, μετά την υπ αριθμ, 76/2010 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, που εγκρίνει την τεχνική μελέτη του έργου.

2) Η δημοπράτηση του έργου έγινε στις 8 Ιουνίου 2010 (Απόφαση Δημαρχιακής Επιτροπής 96/2010).

3) Ανάδοχος του έργου αναδείχθηκε ο Ευθύμιος Τζιώκας.

Η νέα γέφυρα, που θα κατασκευαστεί σε αντικατάσταση της υφιστάμενης, η οποία σε περιόδους ιδιαίτερα κακών καιρικών συνθηκών υπερχειλίζει ορισμένες φορές, θα έχει μήκος 41,5 μέτρα, πλάτος 7,5 μέτρα, ενώ θα κατασκευαστούν και εκατέρωθεν πεζοδρόμια πλάτους 1 μ. το καθένα.
Ο συνδυασμός μας εκφράζει τη λύπη του που ορισμένες παρατάξεις καταφεύγουν σε ατεκμηρίωτη κριτική, βασιζόμενες σε ελλιπή πληροφόρηση.
Οι ιδιαίτερα οργανωμένες Δημοτικές Υπηρεσίες του Δήμου Καλλιθέας, είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση του καθενός, για να παράσχουν τα απαραίτητα στοιχεία που πιστοποιούν το εξαιρετικό έργο που έχει επιτελέσει η Δημοτική Αρχή της Καλλιθέας, σε όλους τους τομείς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top